עבור לתוכן

מחפש משחקים בסגנון AA ו-wolfenstienET, ומשחקים חינמיים אחרים.

Featured Replies

פורסם

אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות.

הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל.

אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו').

משחק אחר, שבו יש לך אפשרות לבחור אחת משבע דמויות (דמויות מבוססות על ארבעת האלמנטים, רוח/אש/מים/אדמה, ולכל דמות היחודיות שלה) ופשוט להיכנס למפה ולהרוג את השחקנים האחרים, כשבכל הריגה את מקבל כסף או אלמנט מסויים שעוזר לך לשדרג את הדמות (היה אפשר גם לאסוף אלמנטים שהסתובבו במפה, להחליף אותם עם שחקנים באלמנטים אחרים, למכור וכו').

משחקים כאלה גם הכוונה, אם מישהו מכיר בבקשה תמליצו פה :), תודה.

פורסם

FEAR COMBAT

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, אני אוריד את שני המשחקים האלה הלילה. לבנתיים, סיימתי להוריד הרגע את AA, אני אתקין ואבדוק אם המשחק שווה באמת...

:)

פורסם

המשחק שאתה מדבר עליו קוראים לו gunbound הייתי מכור לזה אחרי שנהייתי פרו כבר שעמם לי הפסקתי בדרגת double sides golden axe+

משחק נחמד וגם ET שיחקתי משחק כיף ברמות בגלל המשימות והיחידות ושיתוף הפעולה

AA סתם חרא משחק לא זורם לא כמו ET

פורסם

WARROCK THE BEST!!!!

עשה טובה ותשחק את אחד המשחקים החינמיים הטובים בעולם

warrock.net

פורסם
  • מחבר

הורדתי את warrock, התקנתי וניסיתי להירשם באתר כדי שאוכל לשחק, אבל אני מקבל הודעה שאני לא יכול להירשם כי המדינה שאני גר בה לא נתמכת :-\.

לבנתיים AA מאוד מאכזב, ו-WS: ET די משעמם, או שאני פשוט לא יודע לשחק בו.

הורדתי את GUNBOUND בשביל לראות אם כיף, והוא ממוסחר וכולם שם קונים חפצים בכסף אמיתי.

נשאר לי לנסות את FEAR COMBAT ו-TC:ELITE.

פורסם

הורדתי את warrock, התקנתי וניסיתי להירשם באתר כדי שאוכל לשחק, אבל אני מקבל הודעה שאני לא יכול להירשם כי המדינה שאני גר בה לא נתמכת :-\.

הורדתי את GUNBOUND בשביל לראות אם כיף, והוא ממוסחר וכולם שם קונים חפצים בכסף אמיתי.

חחח קשה אתה

אם תתאכזב מFEAR אז חבל על הזמן

ET אולי משעמם בקבוצות של 12 שחק בשרתים של 64 תראה כמה אתה מסוגל לתרום להתקדמות של הקבוצה תנסה לארגן קבוצות ולבצע איתם משימות

פורסם

נאצים בדקתי עכשיו :pissed:

חארות אני נראה לי הישראלי היחיד שם :(

מדריך להרשמה :

http://rapidshare.com/files/40765333/guide.txt.html

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה את המדריך.

[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 15:26:38

פעלתי לפי המדריך.

הגדרתי כתובת איפי ופורט של פרוקסי, הראשון מארה"ב (שרת אנונימי) והשני מטורקיה (שרת שקוף), ועם שניהם אני עדיין מזוהה כישראלי במהלך ההרשמה.

יש אפשרות לסדר את זה?

פורסם

כנראה בהגדרות של המערכת הפעלה אתה רשום כמישראל וזה קורא אותך כישראלי :/

פורסם
  • מחבר

הגדרתי את המיקום על ארה"ב, רשמתי פרוקשי חדש מארה"ב גם (אנונימי), הפעלתי מחדש את המחשב, ואני עדיין מזוהה כישראלי.

ניסיתי גם בלי הראוטר, לבדוק אם יש קשר, ולא עזר.

אם לך זה עובד, אז יש סיכוי שאתה יוצר לי חשבון ושולח לי בפרטי שם וסיסמה?

פורסם

אני לא ניסיתי רקפעם ניסיתי לפני איזה 3 חודשים זה עבד לי אני אנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים