פורסם 2007 ביולי 118 שנים האם שווה לי להחליף את המחשב נייד שלי (ACER Aspire 5610) בנייד הקטן בעולם (ASUS R2H),פרטים לעומק ACER Aspire 5610:מעבד: Intel Core Due processor T2300(1.66GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 Cache)מסך: "15.4 WXGA CrystalBrite TFT LCDכרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 256MB DDR w/TurboCache technology דיסק קשיח: 80GB HDD 5400rpmכונן דיסקים: DVD-RW Super Multi Double Layerזכרון: 1GB DDR2 (supported dual-channel) cאלחוטי: 802.11b/g wireless LANפרטים לעומק ASUS R2H:http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3331036,00.htmlישנם פרטים באתר.מה אתם אומרים? שווה? כדאי? פרטו.תודה רבה לכם.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים ה R2H הוא לא "מחשב" לכל דבר. לא תוכל להריץ על משחקיםלעבודה נורמלית תצטרך מקלדת ועכבר חיצונייםכנ"ל לגבי מסךבכל מקרה, מדובר במחשב לא פרודוקטיבי !היתרון היחיד שלו, הוא לאנשים שזקוקים לניידותאנשים שזקוקים להיות עם מחשב שמסוגל להריץ WINDOWS בכל מקום, וכו'בכלל לא התעסקתי בצד הכספי של ההחלפה (אם בכלל?)בכל מקרה, אם אתה לא איש כזה שתואר לעיל, אין לך שום יתרון במחשב הזה, אלא רק חסרונות..תסיק לבד את המסקנה
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר ה R2H הוא לא "מחשב" לכל דבר. לא תוכל להריץ על משחקיםלעבודה נורמלית תצטרך מקלדת ועכבר חיצונייםכנ"ל לגבי מסךבכל מקרה, מדובר במחשב לא פרודוקטיבי !היתרון היחיד שלו, הוא לאנשים שזקוקים לניידותאנשים שזקוקים להיות עם מחשב שמסוגל להריץ WINDOWS בכל מקום, וכו'בכלל לא התעסקתי בצד הכספי של ההחלפה (אם בכלל?)בכל מקרה, אם אתה לא איש כזה שתואר לעיל, אין לך שום יתרון במחשב הזה, אלא רק חסרונות..תסיק לבד את המסקנהאני מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסרט בכל מקום עם זאת ניידות,וכמובן תוכנות מסרים כמו icq, messenger. תוכנות שונות: photoshop, dreamweaver.ומשחקים בסיסיים לחלוטין: counter strike 1.6 ברשת, fifa07 ברשת.זה הכל בערך, מה דעתך כעת? האם משתלם?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים ראשית כל, אם אינני טועה אין אפילו חיבור VGA למכשיר, כך שזה עלול להוות לך לבעיה.לגבי מה שציינת, הוא לא מתאים למשחקים, אף לא אלוהוא לא מתאים לפוטושופ ודרימוויברהדבר היחיד שכן הוא יעשה עבודה נאמנה עליו, זה לצפות בסרטים, וב IM.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר ראשית כל, אם אינני טועה אין אפילו חיבור VGA למכשיר, כך שזה עלול להוות לך לבעיה.לגבי מה שציינת, הוא לא מתאים למשחקים, אף לא אלוהוא לא מתאים לפוטושופ ודרימוויברהדבר היחיד שכן הוא יעשה עבודה נאמנה עליו, זה לצפות בסרטים, וב IM.עזרת לי מאד, תודה לך.אגב, יש אפשרות שתשלח לי ה.פ עם תוכנת מסרים כלשהי שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.