עבור לתוכן

Fallout 3 First Look

Featured Replies

פורסם

gamespot פירסמו preview של המשחק, והוא כולל תמונות מתוכו.

http://www.gamespot.com/pages/gamespace/updates.php?pid=918428&sid=6173397&tag=topslot;title;1

אני אתן כמה נקודות מתוך הכתבה:

- המנוע הגרפי של oblivion שופר והושקעה הרבה עבודה בהבעות פנים של דמויות.

- יהיו קרוב ל40 קולות שונים לבני האדם (בניגוד לoblivion ששם לכל גזע היה קול אחד)

- המבט יהיה זהה לoblivion. (ז"א או גוף ראשון או שלישי, לפי בחירה)

- אפשר יהיה לפגוע בחלקים ספציפיים של האוייבים וזה יגרום לקטיעות איברים.

- הדרגה המקסימלית תהיה דרגה 20.

- למרות שמדובר בעולם חופשי, יש סוף ברור למשחק. (שוב, בניגוד לoblivion)

- לבחירות שעושה השחקן תהיה השפעה אמיתית על ההתקדמות במשחק וליכולת לקבל קווסטים חדשים מדמויות שונות.

בסך הכל הם מציינים שהמשחק נראה מאוד מלוטש בשביל משחק שאמור לצאת רק בעוד יותר משנה.

פורסם

גדווו(עוד מליון ווווו ) ל

looking good like oblivion

אהבתי את קטיעת האיברים

למה רק עד רמה 20 : ((

זה יהיה משחק 9.0C נכון? או שזה יהיה Fully dx10?

פורסם
  • מחבר

המפתחים אומרים שברמה 20 הדמות כבר תהיה קרובה לסוף המשחק. (ולכן אין צורך ביותר מ20 דרגות)

והמנוע מבוסס על DX9.

פורסם

:xyxthumbs:

נראה טוב! התגעגעתי ל-pip-boy..

-דרור

פורסם

לא קיים משחק שאני מחכה להמשך שלו כמו שאני מחכה להמשך של FALLOUT

נראה סוף הדרך , רק אני מקווה שהם ימצאו דרך להכניס אסטרטגיה כמו שהיה בFALLOUTים המקוריים - TURN BASED.

ליביו

פורסם

איך אני שרוף על FALLOUT....

זה כנראה המשחק הכי טוב איי פעם...

תמיד אמרתי את זה

פורסם

לייזי, קרדיט אליך באמת, אל תעלב-לא ראיתי

:nixweiss:

:xyxthumbs:

אגב,

לא הבנתי-הם לא אומרים עדיין אם זה יהיה TB או REAL TIME?

פורסם
  • מחבר

מה פתאום להעלב, חס וחלילה.

שטויות, לא קרה כלום. :)

המשחק יהיה RT.

פורסם

מממ...אף פעם לא שיחקתי באף FALLOUT - אבל יש הייפ די גדול סביב המשחק הזה אז כנראה יש למה לצפות :P

מישו יכול להסביר בקצרה על מה היו הFALLOUTים הראשונים?

פורסם

סולידוס - אם אין לך איזה פחד ממשחקים שצריך לקרא בהם קצת - כדאי לך מאוד לנסות אותם.

הם עולים סביבות ה50 ש"ח בקטגוריות המשחקים המוזלות ושווים כל שקל.

בגדול - מדובר על אולם פוסט אפוקליפטי , כאשר השחקן (משתנה ממשחק למשחק , אבל אני אתן את הדוגמא של העלילה של הראשון) הוא אחד מהצאצאים של המשפחות שבזמן המלחמה נכנסו לכספות ענק שהחזיקו אותם בטוחים עד תום המלחמה.

לאחריה הגיבור יוצא לעולם שחצי נחרב , עם מוטציות וכל מני מאפיות שונות כדי להשיג שבב שיעזור לתיקון מערכת המים , וקיט גן עדן לשיקום הקרקע שמעל הכספת.

המשחק הוא RPG קלאסי , עם לחימה מבוססת תורות.

במשחק יש המון הומור , המון דיבור , שטחים ענקיים לחקור , הייתי משווה אותו אולי לBALDURS GATE רק בעולם פוסט אפוקליפטי ועם חלוקת תורות ברורה לקרב בסגנון JAGGED ALLIANCE

אם גרפיקה ישנה מפריעה לך - ARCANUM זה משחק חדש יותר בסגנון קרוב למדי

אם לקרא מפריע לך - יש משחק שנקרא FALLOUT TACTICS: BROTHERHOOD OF STEEL שלוקח את FALLOUT יותר לכיוון UFO או JAGGED ALLIANCE ומתמקד בענין המלחמה בתורות

ליביו

פורסם

"השגתי" בדיוק קומפליישן של פולאאוט(פולאאוט 1, 2 וברטרהוד אוף סטיל) ו... אני מאוכזב, בגלל שאני מפגר.

את Fallout 1 זה מסרב להתקין כמו שאני רוצה, יש לי כמה ג'יגה פנויים ובשביל ההתקנה "הענקית" צריך בערך 200 מגה, והוא אומר לי שיש לי רק 20 מגה פנויים בכונן :screwy:

את Fallout 2 הוא התקין לי כמו שצריך(בהתקנה שלו המקום הפנוי בכונן מופיע כמו שצריך), אבל אני מרגיש שאני צולל לתוך האוקיינוס בלי חליפת צלילה ובלי לדעת איך לשחות... מסך יצירת הדמות מבלבל ומכיל המון סקילים שאני לא יודע אם אני אשתמש בהם או לא, ישר שאני נכנס לTemple of Test(או מה שזה לא יהיה, ברח לי השם) מופיעות לי כמה נמלים שאני מניח שאני אמור להילחם איתן ואין לי מושג איך... איכשהו לפעמים אני מרביץ להן... בקיצור, המשחק מאוד לא ברור מבחינת שליטה ומבחינת בחירות.... וזה לא כאילו המשחק הכי "עמוק" ששיחקתי הוא Serious Sam או משהו כזה... אני באמת מרגיש כאילו זרקו אותי למים עמוקים בלי לדעת לשחות.

+

אני רוצה לשחק גם בפולאאוט 1! הבנתי שאחד הצדדים הכי חזקים של פולאאוט זה העלילה וההומור, ואני אשמח למשחק מרתק בעל הומור.

הגרפיקה די מזוויעה אבל זה לא באמת משנה לי.

אנא עיזרו לי :<

פורסם

טוב כמה דברים:

-מומלץ מאוד להתחיל לשחק ואז להתחיל מחדש אחרי שקצת מבינים מה עושים (שעה שעתיים של משחק)

-סקילים מומלצים בהתחלה הייתי אומר MELEE או HAND TO HAND ו SMALL GUNS, BIG GUNS,

יש לך 3 סקילים ראשיים שאתה בוחר שהם משתפרים יותר מהר שאתה עולה שלבים.

-סטטיסיקות-הכל כתוב בעיקרון, אם תקרא-כוח משפיע על הנזק שאתה עושה ב HAND TO HAND, ועל גודל הנשק שאתה יכול להחזיק(אקדח או מקלע כבד לדוג'), AGILITY-מספר נקודות התנועה שיש לך:בכל קרב כל פעולה עולה מספר נקודות, בין אם זה לזוז, לירות, או לטעון מחדש וכו'...וכן הלאה

מה עוד, כדאי לך מאוד לסדר את הבעיה ב FALLOUT 1, מקסימום תתקין התקנה מינימלית, כי המשחק הרבה יותר קל מFALLOUT2 שהוא ממש קשה למתחילים...

קרבות-במצב של קרב כדאי לך מאוד לבחור את סוג הנשק שבחרת כמיומנות ראשית כי אז אחוזי הפגיעה הרבה יותר גבוהים, לדוג' אם בחרת HAND TO HAND אז אל תשים אקדח או חנית ביד(אגב אפשר להשתמש בשני נשקים ויש SWAP כמו DIABLO2), מה עוד...PERCEPTION מאוד משפיע על הטווח שממנו אתה יכול לראות ועל אחוזי הדיוק שלך, לכן אל תתפלא אם אתה לא פוגע בלילה או מרחוק...

יש עוד מלא דברים מן הסתם, אבל אני ממליץ לך לגלות את הדברים לבד תוך כדי משחק, פשוט תתחיל מחדש כל פעם שאתה מגלה משהו בסיסי.

פורסם

יש איזה מניואל מגניב אולי איפושו(רשמי יהיה נחמד)...?

משהו שפשוט יסביר לעומק וש"יישאר בפנים"(בתוך הראש יעני)... ולא הFallout Bible הזה(יש לי את זה, זה יותר הסברים על כל העלילה ומה קורה שם, קראתי שלוש פסקאות והפסקתי כי זה בטח יהרוס לי את העלילה, ואני סה"כ רוצה לדעת איך משחקים) :smile1:

פורסם

לא שיחקתי בFALLOUTים הקודמים ואני לא ידוע איך הם, פרט לכך שכולם התלהבו מהם.

אבל FALLOUT 3? בת'דה מפתחת? מנוע של OBLIVION? משחקיות פתוחה בעולם עתידני פוסט אפוקליפטי?

HOLY SHIT, נשמע מעולה :smile1:

פורסם

יש איזה מניואל מגניב אולי איפושו(רשמי יהיה נחמד)...?

משהו שפשוט יסביר לעומק וש"יישאר בפנים"(בתוך הראש יעני)... ולא הFallout Bible הזה(יש לי את זה, זה יותר הסברים על כל העלילה ומה קורה שם, קראתי שלוש פסקאות והפסקתי כי זה בטח יהרוס לי את העלילה, ואני סה"כ רוצה לדעת איך משחקים) :smile1:

http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=33

תלחץ על DOWNLOAD זה אותו דבר כמו FALLOUT2 יש רק שינויים סמנטים מבחינת הממשק ולא יצירת דמות וקרבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים