פורסם 2007 ביוני 3018 שנים היום קיבלתי התראה על סו ס טרויאני בשם js/tivso.14a gen trojan התוכנה זיהתה אותו והעבירה אותו לבידוד לאחר שעתיים שלוש שוב אותו ההודעה עלתה לי למה זה קרה הבעיה לא אמורה להיפתר לאחר ששלחתי את הוירוס לבידוד?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ואיך זה קשור לפורום תמיכה טכנית?מועבר לפורום המתאיםומתחוק את הוירוס לצמיתות ואל תעביר אותו לבידוד כמו כן יכול להיות שהמקור לסוס טרויאני הגיע אלייך מכמה מקורות
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר מחקתי אותו גם בפעם הראשונה לאחר שבידדתי אותו והוא שוב חזר. ולמה אתה מתכוון ממקורות שונים איזה עוד מקורות?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים יכול להיות שאתה גולש / מוריד משהו מאתר נגוע בסוס טרויאני או שמישהו שולח לך
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר זה לא התפקיד של התוכנה לעצור וירוסים כאלה ?זה פשוט מאתרים שונים שקיבלתי את הוירוס יש לי גם פיירוול מעודכן אז למה אני מקבל עדיין את הסוס הטרויאני הזה?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אני לא מבין איפה הבעיה?אתה נכנס לאתרים שיש בהם וירוסים, והאנטי וירוס שלך עושה את העבודה וחוסם אותם ומתריע לך.מה עוד אתה רוצה שהוא יעשה?תהיה בטוח ב 99.9% שאם האנטי וירוס מודיע לך על וירוס, זה סימן שהוא חסם אותו ולא נדבקת.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים סבבה. האם יש הבדל אם הוירוס מבודד או שאני מוחק אותו?האפשרות לבודד את הקובץ היא ליתר ביטחון, כדי שלא תשים לב יותר מאוחר שמחקת משהו שאתה צריך.בידוד הקובץ פשוט יאפשר לך לשחזר אותו במידת הצורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.