פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ביקורת נוספת מהאתר המצויין:http://belphegor.uzidesign.com/?p=52נראה משחק גרוע,מישהו משחק?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר כן הוא משלם לי כסף מה לעשות שהאתר הזה מבצע ביקורות של משחקים חדשים ואחרים לא? חוץ מזה מה מפריע לך שאני משתף?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים :bash: ביקורות בעיברית זה חרא, אף פעם לא שמעתי על האתר הזה והם צריכים לשנות עיצוב לפני שיסגרו אותם על כיעור למי שרוצה לראות כמה המשחק גרוע שיקרא באתר מקצועי יותר http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&om_act=convert&om_clk=search&qs=Transformers&x=50&y=10
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים המשחק ממש ממש לא משהו...ציפיתי להרבה הרבה יותר אחרי שראיתי טריילר מהסרט שנראה מ-ד-ה-י-ם! המשחק פשוט אכזב זה נראה כמו איזה GTA עם מודהשליטה על המכונית זוועה ועל המסוקים וכל אלה גם לא משהו נוח וגם המשחק עצמו לא מחדש משהו רציני שיחקתי כבר פעם במשחק דומה כזה של "ענקים" שכחתי איך קוראים לו זה היה עם גודזילה וקינ קונג וכל המפלצות הגדולות שהיה בPS2
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים האמת שהיתאכזבתי מהמשחקציפיתי למשהו יותר יפה ומהנהלנהוג ברכבים שם זה פשוט נורא שליטיה על הפנים זה נראה כאילו יש לי לאגים או משהו :\גם במסוקים פשוט זוועה הזויות מצלמה לא משהו עם מסוקים\רכביםאת הקטע של המשחקיות עם הרובוטים אהבתי אבל דיי נמעס אחרי חצי שעה של משחקגרפיקה לא משהוויש קטעים שלא מסבירים איך אפשר להרוג איזה רובוט שלא היה לי מוסג מה עושיםעד שאחרי איזה 15 דקות הבנתי :\קיצר ממש היתאכזבתיציון שלי? הממ.... 10\3
פורסם 2007 ביולי 118 שנים באסה של שמחק.טיפה מגניב הטיפוס על בניינים ושינוי צורה אבל חוצמזה שליטה על הפנים וגם גרפיקה זוועה.כמו שאמר ידידי שמעליי בכמה גובות "נראה כמו מוד של ג'י טי איי"
פורסם 2007 ביולי 118 שנים חח 3/10 ?! גרפיקה גרועה שליטה מטומטמת (גם ברכבים , גם ברובוטים , גם בהכל) משחקיות גרועה שחוזרת על עצמה אודיו גרועעעע רצחחחחחח סרטונים ברמה של Warcraft 3 (היו נחשבים טובים ככה לפני 5-6 שנים ..) קיצר 1/10 וזה גם בגלל שאי אפשר לתת 0/10 .. בעצם למה לא 0/10
פורסם 2007 ביולי 118 שנים שיחקתי 10 דקות לא יותר, פשוט גועל נפש, אפשר היה לעשות משחק הרבה יותר טוב על הרעיון של טרמספורמרס.1/10 זה יותר מידי למשחק הזה.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מוזר ציפיתי למשחק טוב (עוד לא בדקתי אותו) בגלל שלקונסולות בGAMESPOT הוא קיבל ציון לא רע בכלל.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים יו אתה יכול לתת תמונות לC64 נראה לי שאני נזכר שהיה משחק אליפות אבל אני לא מצליח להזכרלעומת זאת היה משחק ל PC XT + EGA של רובוט שהופך לחללית SIDESCROLING וזה היה משחק תותח אני זוכר שסיימתי אותו לא יכולתי לגעת במחשב שבוע מרוב שנהנתי (זה קרה לי עוד פעם רק אחרי ZELDA OOT ) .תן תן תמונות עשה טובה נוסטלגיה.בקיצור רוב (לא כל) המשחקים החדשים על סרטים פשוט גרועים זה כאילו משלם להם לפני שהם מוצאים את המשחק לחרבש אותושחס וחלילה מישהוא לא יהנה בטעות גם מסרט וגם ממשחק ווידאו.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים ב פי סי זה היה רובוט שהופך למטוס והוא מסתובב בכמו מבוך כזה.... יא איזה נוסטלגיה...חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.