עבור לתוכן

צריך מפרט ב-5500 לתכנות וקצת משחקים

Featured Replies

פורסם

היי

בשעה טובה אני מתכונן לקנות מחדש חדש

אני צריך מפרט ב-5500 למארז + תכולה (לא כולל מסך מקדלת עכבר ושאר ירקות שנמצאות מחוץ למחשב)

אני צריך בעיקר כוח עיבוד חזק וקצת כוח גרפי למשחקים

בעיקרון אני קונה מנעה אז אם אפשר מפרט משם זה יהיה אפילו יותר טוב

תודה

פורסם

זה מפרט מעולה. מעבד C2D חדש עם 4mb קאש, לוח אם מצוין ואמין, שני ג'יגה זכרון 667mhz, הארד דיסק בנפח 250GB, כרטיס מסך 8800GTS שיריץ לך כל משחק היום על ההגדרות הכי גבוהות (בהנחה שאין לך מסך שגדול מ20 אינץ') ובא עם אוברקלוק מהמפעל שזה אומר יותר ביצועים, מארז וספק איכותיים מאוד. המחירים אצלם יותר גבוהים מאשר בחנויות אחרות.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה

וכמה שאלות

כמה זה ישנה אם הזיכרון יהיה 667, 800 או 1066? (אם בעתיד אני אעשה OC)

לא עדיף לוח אם מבוסס ICH9 כמו ה-GIGABYTE GA-P35-DS3? מה ההבדל תכלס?

יש לך המלצה לכרטיס מסך זול יותר, זה נראה לי קצת יותר מידי לדרישות הצנועות שלי

חוץ מזה נראה טוב

פורסם

אם אתה מתכנן OC אז תיקח את ה 800 כי עם ה 667 אתה תצטרך לעשות לזכרונות OC כבר בבאס של 333.

אם אתה לא מתכנן OC אז יותר משתלם לקחת את ה 667.

הצ'יפסט החדש יתן לך תמיכה במעבדי הפנרין של אינטל שיצאו בקרוב, ותמיכה בזכרונות DDR3.

ככה שאם אתה מתכנן שדרוג בעתיד אז זה ישתלם לקחת לוח אם עם הצ'יפסט החדש.

ה 8800 בהחלט שווה את הכסף, אבל עם הוא יקר מידי בשבילך אתה יכול ללכת על ה X1950.

פורסם

לא הזכרת OC ולכן לא שמתי לך לוח וזכרונות שמתאימים לכך. זכרונות 800 אצל נעה משום מה עולים המון המון כסף. הלוח שהזכרת הוא לוח שתמך בטכנולוגית המעבדים הבאה של אינטל-ה45 ננו מטר או הפנרין שיצאו בחורף הקרוב, ז"א שתוכל לשדרג לאחד מהמעבדים האלה מבלי להחליף לוח אם. אם אתה יכול להכניס את התוספת בתקציב אז שווה לך, מה גם שלוחות הP35 הם אוברקלוקרים מצוינים. בקשר לכרטיס מסך, שמתי לך אחד שיתמוך לך בDX10 יש יותר זולים שתומכים בDX9 והם חזקים, השאלה היא מה אתה מעדיף. הP35 שהוא מציע לא תומך בDDR3 הלוח היחיד כרגע שתומך בDDR3 עולה איזה 1000 ומשהו אצל נעה (יקרנים בטירוף).

פורסם
  • מחבר

קצת לגבי הזיכרון כי מזמן לא התעסקתי עם זה - הבאס של המעבד זה 1066Mhz, אם אני אקנה זיכרון 1066 אני אוכל לעבוד איתו ב-1:1 בלי OC? כמה זה משמעותי

לגבי הלוח - חוץ מתמיכה במעבדים העתידיים וה-DDR3 יש סיבה שבגללה כדאי להשקיע עוד 200-300 שקל ב-ICH9?

אגב איך הקירור שמגיע עם המעבד?

תודה רבה על כל התשובות

פורסם

לגבי המפרט שהציעו, תבדוק אם APOLLO הגיע לנעה כי הוא עדיף על המארז ששמת.

פורסם

אפולו עדיין לא הגיע לארץ המשלוח הבא והוא לא זמין באף חנות כמעט (חוץ מTMS שהם היחדים ששמעתי שעדיין יש להם אותו במלאי). האם הגיע משלוח חדש ולא ידעתי?

פורסם

המפרט שאמרו לך למעלה :

הייתי ממליץ לרדת ב צורב שהוא יקר מדי לטעמי ,הספק גם קצת יקר אבל מצוין .

במארז הייתי הולך על ה APPOLO או ה CHARKA .(טווח מחיר 350-400).

פורסם
  • מחבר

לגבי המארז אני כנראה הולך על ה-Chakra 3052-B

לגבי הצורב אני מחפש כרגע צורב DVD שחור עם חיבור SATA שאוהב DVD+R, כנראה שזה יהיה ה-LiteOn LH-20A1S אם אני אמצא אותו בשחור בארץ.

אני כרגע רק מתלבט לגבי הלוח אם (ICH9 מול 965) ולגבי המהירות של הזיכרון כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי.

פורסם

אני לא מבין מה ה ICH 9 קשור להתלבטות ל 965 ?......? :nixweiss:

ככה ה ציפסט 965 ניקח לוח אם :ABIT AB9-PRO אחלה לוח אם ,כולל גשר צפוני שזה בעצם ה ICH8 או 7 לא זוכר בדיוק .

ה ICH9 אמור להיות בציפסטים החדשים לפי מה שאני זוכר כמו ה P35,X38,I680 וכו ,אז אולי התכוונתה שאתה מתלבט בין ה 965 ל 975 או ל P35 .

תסביר את עצמך ...... :jump:

יש צורבים שחורים של LG לחבר שלי יש אחד איזה שנה כבר עובד סבבה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי התכוונתי באמת ל-P35 מול 965/975

כתבתי מה שכתבתי מחוסר ידע פשוט :)

פורסם

HOLY

אם מה שחשוב לך זה כח עיבוד חכה לסוף יולי לירידת המחירים של מרובעי הליבה. אז תוכל להכניס למפרט Q6600.

פורסם
  • מחבר

אם צריך לחכות אני אחכה

יש איזה הערכה (גסה) לכמה זה צריך לרדת?

כרגע המחיר קצת מטורף

אפשר רק איזה תשובה קטנה לגבי העניין עם הציפ של הלוח אם? :)

פורסם

אם צריך לחכות אני אחכה

יש איזה הערכה (גסה) לכמה זה צריך לרדת?

כרגע המחיר קצת מטורף

אפשר רק איזה תשובה קטנה לגבי העניין עם הציפ של הלוח אם? :)

המעבד יורד ב50%, המחיר אמור לרדת בהתאם.

תראה, היתרון של P35 הוא התמיכה בפנריון ויכולת אוברקלוק טיפה יותר טובה מה965.

מכיוון שאתה קונה את הQ6600, אני לא רואה אותך עושה שדרוג רק למעבד (כי עד שמעבד מרובע ליבה יהווה צוואר בקבוק רוב הסיכויים שפנריון לא יהיה שיא השיפור).

אם אתה יכול קנה את הP35

אבל גם תיקח את ה965 אתה לא תפסיד הרבה, ה965P של GB הוא לוח אם מצויין ומשתלם ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים