פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRTהמחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישןהתקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלוזה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק..למה זה ככה?מפרט:amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz7600gt 256mb1gb ram
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מה הקשר ??המשחק אמור לעלות.. לא ירוץ משהו ..אבל יעלה..יכולות להיות כל מיני בעיות.. יש לו הגנה של STARFORCE שלפעמים יוצרת כל מיני בעיות.. יכול להיות אנטיוירוס שמתערב ועוד כל מיני סיבות מוזרות כאלו ואחרות..
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ביכלל לא בטוח הוא אמר שהמשחק מקורי ככה שזה לא צריך להיות הבעיה עד כמה שאני זוכר המעבד שלו ביכלל לא עונה על הדרישות מינימום שיבדוק במחשב החדש ואז יראה אם יש בעיה אני מעריך שהמעבד מגיע ל100% בהפעלה והמשחק ניסגר
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר מה הקשר ?? המשחק אמור לעלות.. לא ירוץ משהו ..אבל יעלה.. יכולות להיות כל מיני בעיות.. יש לו הגנה של STARFORCE שלפעמים יוצרת כל מיני בעיות.. יכול להיות אנטיוירוס שמתערב ועוד כל מיני סיבות מוזרות כאלו ואחרות.. כן גמני ציפיתי שיעלה וירוץ לא משהו אני יודע שיש לו הגנה אבל המשחק מקורי ככה שלא נראה לי שזאת בעיה ניסיתי לבטל את האנטיוירוס לא עזר אתם אומרים לחכות למחשב החדש? 8800gts 320mb oc2 e6600 2gb g.skill 800mhz יעבוד נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.