פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים שלום לכולםהורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winisoוהתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץאז חברה מה לעשותתתתת????
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים זה בטח קובץ מזויף או במקרה הגרוע וירוס, לא מפתיע במיוחד אחרי הכל אנחנו מדברים על קאזה ...
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים דבר ראשון... החלון השחור שראית זה היה חלון דוס שקפץ ואז הסתיים כלומר שכן הפעלת את התוכנית.2. האם יש לך תוכנת אנטי וירוס? יכול להיות שזה קובץ נגוע.3. במיקרה ואתה משתמש בחלונות XP, עשה: START->RUN-> CMD, חפש את התקייה שלה הורדת את הקובץ בדוס והפעל אותו משם, ותיראה מה התוכנית אומרת לך יכול להיות שהיא מדווחת על איזושהיא תקלה, בכל מיקרה עם אתה עם חלונות 98 עשה:אותו דבר רק שבמקום לרשום את הפקודה 'CMD' תירשום 'COMMAND'.MOOMOO
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים מה אתם עושים תעזרו לו!.שנה את הקובץ מexe או לrar,zip,ace נסה את שלושתם .
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים מה אתם עושים תעזרו לו!.שנה את הקובץ מexe או לrar,zip,ace נסה את שלושתם .כדאי לך לנסות את זה . אני חושב שהסיומת היא כמעט בטוח ISO או BIN . תשנה ותראה.
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים מחבר חברה ניסיתי לשנות אם הסיומת לbin או iso או rar או zip או ace ולא עזר כלוםוגם ניסתי מה שאמרתם לי על ה-cmd וזה רשום שהתוכנה או הקובץ גדול מדי לזיכרון
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים מחבר ניסתי לא הצלחתי טוב אני אין לי כוח אני מוחק אותו בכל מקרא תודה על אזרתכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.