עבור לתוכן

זיהוי הכנסת אוזניות

Featured Replies

פורסם

עד היום החיבור הקדמי של האוזניות אצלי לא עבד.

עכשיו שמתי לב שבהגדרות של Realtek HD Audio (לוח אם Gigabyte GA-945G-S3) הייתה אופציה שלא הייתה מסומנת עד עכשיו: Disable front panel jack detection. (מה שממש מוזר לי כי אני זוכר שפעם בדקתי את כל האופציות שם ולא הצלחתי לפתור את זה)

הפעלתי את זה והכנסתי אוזניות והן עבדו.

בכל מקרה, זה לא כל כך קריטי, אבל יש דרך לפתור את זה שהוא לא מזהה את הכנסת האוזניות אוטומטית? יש קשר אולי לחיבור של המארז עצמו? יש מארזים שלא תומכים בזה? (יש לי Compucase CI-6A19)

(כשמחברים משהו לחיבורים האחוריים של לוח האם זה כן עובד)

פורסם

אם תפתח את התוכנה של REALTEK יש שם את כל האפשרויות כולל הצגת כל כניסה שמזוהה.

פורסם
  • מחבר

מה? איזה אפשרויות?

אם אני מגדיר לזהות הכנסת אוזניות לחיבור הקדמי אז הוא החיבור לא פעיל. (הוא לא מזהה את הכנסת האוזניות)

פורסם

אז לא הבנו ..

פתח את לוח הבקרה ואז יש לך את התוכנה של GIGABYTE ושם כל פעם שתכניס אלמנט של I/O הוא יזהה לך ויגיד לך אם זה במיקום הנכון.

אם לא התכוונת לזה אז לא הבנתי למה/מה אתה רוצה.

פורסם

השאלה היא האם חיבור האוזניות שממוקמות בפאנל הקידמי של המארז מחוברות ללוח אם למקום המתאים

פורסם

השאלה היא האם חיבור האוזניות שממוקמות בפאנל הקידמי של המארז מחוברות ללוח אם למקום המתאים

כן,לפי מה שהוא כתב בהתחלה זה עובד.הבעיה שהוא רוצה שיהיה זיהוי ל-I/O,לא ברורה לי המטרה, :nixweiss:אבל זה מה שהוא רוצה.

פורסם

גם לי לא ברורה המטרה, נחכה לתגובה של פותח הדיון

פורסם
  • מחבר

יש שם אופציה "כבה רמקולים קדמיים בהכנסת אוזניות" שאי אפשר להפעיל ככה.

כמו שאמרתי זה ממש לא קריטי לי, אבל אני לא אוהב שמשהו לא עובד כמו שצריך.. ורציתי לדעת אם זה נורמלי שזה לא עובד (נגיד ידוע שהחיבור של המארז לא תומך בזה).

אם יש דרך לא מסובכת לפתור את זה אז כדאי.

פתח את לוח הבקרה ואז יש לך את התוכנה של GIGABYTE ושם כל פעם שתכניס אלמנט של I/O הוא יזהה לך ויגיד לך אם זה במיקום הנכון.

אני יודע איפה הוא אמור להראות את זה, הבעיה היא שהתוכנה לא מזהה הכנסת אוזניות. היא כן מזהה אם אני משנה משהו בחיבורים מאחורה אבל לא מקדימה. ולכן כל עוד אני לא מפעיל את "Disable front panel jack detection" היציאות הקדמיות לא פעילות כי הוא חושב שלא מחובר אליהן כלום (גם אם כן מחובר).

יש למישהו מושג מה יכול לגרום לאי זיהוי?

פורסם

לא בדיוק הבנתי מה הבעיה, תפעיל את הDisable front panel jack detection ,תפעיל גם את האפשרות של הפופ אפ.

אם מה שמפריע לך זה שהרמקולים נכבים אוטומטית תכבה אותם ידנית

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר שוב הכל מהתחלה..

כשהאופציה "Disable front panel jack detection" לא מופעלת הוא לא מזהה אם הכנסתי אוזניות ולכן לא מוציא אות לחיבור הקדמי. (כמו שאמור להיות אם לא חיברתי אוזניות אבל לא כשהן כן מחוברות)

אם אני מפעיל את זה אז הוא מוציא קדימה את האות בכל מקרה, בלי קשר לזיהוי או אי-זיהוי של הכנסת אוזניות.

מצד שני אם אני מפעיל את זה אז זה גם מבטל את האפשרות של כיבוי רמקולים אוטומטי כשמחברים אוזניות.

פורסם

אם אין חיבור מתאים בין המארז ללוח עצמו אז מן הסתם שזה לא יעבוד

פורסם
  • מחבר

מן הסתם המארז והלוח אם מחוברים כי זה עובד בלי זיהוי אוטומטי.. שאלתי אם אולי ידוע שחיבור האוזניות מקדימה של המארז שלי (Compucase CI-6A19), למרות שהוא פועל באופן כללי לא תומך ספיציפית בזיהוי הכנסת התקן. (אני לא יודע אם קיים חיבור שלא תומך בזה או שכל חיבור יתמוך בזה, סתם העלתי אפשרות תאורטית שחשבתי עליה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים