פורסם 2007 ביוני 2918 שנים האם הקרינה שמפיץ הראוטר האלחוטי משמעותית עד כדי כך שלא כדאי לקחת אלחוטית?ועוד שאלה: יש לי סיבה להזמין את 012 שיתקינו לי רשת אלחוטית (אין לי מושג איך..), או שיש מדריך פשוט איך לעשות את זה? יש הבדל במחירים? (ב012 זה בערך 600 ש"ח)
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים בשום פנים ואופן לא להזמין את 012 ולא את אף אחד אחר שיתקין לך את הציוד המזוויע שלו ועוד יגביל אותך.זה עניין של כמה דקות עם המדריף הנכון והחברה בפורום יעזרו אם צריך.ושכח מהקרינה - במילא כ"כ הרבה קרינה יש בעולם, מה זה כבר יוסיף?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ועוד שאלה: יש לי סיבה להזמין את 012 שיתקינו לי רשת אלחוטית (אין לי מושג איך..), או שיש מדריך פשוט איך לעשות את זה? יש הבדל במחירים? (ב012 זה בערך 600 ש"ח)אין פורומים? עדיף להשקיע את כל הסכום בציוד מאשר שתהיה "כבול" לISP.אם תרצה לעבור? אתה לא יכול גם לקבל תמיכה לרשת אם אתה לא מנוי של הספק שהתקין.מי ישמע איזה ציוד תקבל... תשרוף שטרות, יותר משתלם
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר אוקי, אז בתור התחלה, איזה ציוד לקנות?בחדר שלי נמצא המודם (כבלים) והמחשב שלי, ובעוד שני חדרים יש שני מחשבים.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים נתב אלחוטי שיחובר למודם. המחשב שבאותו חדר יחובר לנתב ישירות עם כבל רשת.אם אתה רוצה לחבר את המחשבים הנוספים באופן אלחוטי, צריך לקנות להם כרטיסי רשת אלחוטיים (אלא אם כן כבר יש).אם אתה רוצה לחבר אותם באופן חוטי, צריך לקנות כבלי רשת באורך מתאים ולהעביר אותם.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר נתב אלחוטי שיחובר למודם. המחשב שבאותו חדר יחובר לנתב ישירות עם כבל רשת.אם אתה רוצה לחבר את המחשבים הנוספים באופן אלחוטי, צריך לקנות להם כרטיסי רשת אלחוטיים (אלא אם כן כבר יש).אם אתה רוצה לחבר אותם באופן חוטי, צריך לקנות כבלי רשת באורך מתאים ולהעביר אותם.הנתב הזה:Edimax BR-6204WGhttp://www.pointpc.co.il/products/39735?ref=zapשני כרטיסי רשת:Edimax EW-7128Ghttp://www.pointpc.co.il/products/39739?ref=zapזה טוב? אם לא אני אשמח להמלצות..אגב, הרשת האלחוטית ^^ תומכת בשיתוף קבצים ומדפסת?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים כן, זה טוב.כן, שיתוף קבצים ומדפסות יכול להיעשות בדיוק באותה צורה, עבור רשת חוטית ואלחוטית.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר סבבה, אני אקנה את זה.יש איזה מדריך פשוט ומומלץ איך להתקין ולעשות רשת אלחוטית? (את המדריך כאן בפורום לא הכי הבנתי..)
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר אוקי..עוד שתי שאלות ברשותך:א. אחרי שאני מחבר את כל המחשבים, איך הם מתחברים לאינטרנט? הם צריכים כל אחד להתחבר או שזה אוטומטי?ב. איפה תמצא תיקיית השיתוף בין כל המחשבים?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים א. אוטומטיב. כל תיקיה שאתה משתף תוכל לראות מכל אחד מהמחשבים דרך WORKGROUP COMPUTERS ב-MY NETWORK PLACES.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר אני מקוה שעדין לא קנית. אדימקס זוועה מנסיוני עם 2 נתבים חדשים מהקופסה ! עדיין לא קניתי יש המלצות אחרות?? (הן לנתב והן לכרטיס רשת אלחוטי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.