עבור לתוכן

Call of Duty 4 minimum requirements

Featured Replies

פורסם

http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=pc&message.id=36144

Call of Duty 4 minimum requirements

Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista)

RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista)

Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16

Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card

DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file.

Supported chipsets:

Nvidia Geforce 6/7/8 series

ATi X800 or higher

בעלי WIN VISTA ממש מקבלים בעיטה הגונה בתחת בדרישות המערכת

פורסם

ישראל זה לא נורה בכלל כי בכל מקרה למי שיש ויסטה ורוצה להריץ משחקים הוא צריך מינימום שני ג'יגה

ופנטיום 4 3.2 MHZ זאת בדיחה כל AMD משנה שעברה עובר את זה אז אני לא חושב שבעלי ויסטה פה סובלים :cool2:

פורסם

1GB מינימום? :'( :'(

יש לי 7800GT+1GB, נקווה שיהיה טוב :-\

פורסם

1GB מינימום? :'( :'(

יש לי 7800GT+1GB, נקווה שיהיה טוב :-\

גם כאן. אני משער שזה יזחל.

פורסם

זה דרישות מינימום חחחחח, אז בטח הוא ינצל כפולי ליבה כמובן שהוא לא יהיה 64 ביט, ואני מקווה שבמומלץ עדיין לא צריך GEFORCE 8800, כי זאתי בדיחה אם כן, בכל אופן 2GB,7800GTX,AMD ATHLON 64 4000+\X2 4400 יעשו את העבודה כמו שצריך.

פורסם

סעמק עד סוף החופש הכרטיס שלי שזה 7300 לא יהיה אפילו מינימום

פורסם

בטח יהיו זמני טעינה מטורפים עם ג'יגה, במיוחד אם משחקים מ-2004 כמו HL2 נכון להיום לוקח להם שעה להטען אצלי..

ושימו לב איזה נפח דיסק זה דורש :o

פורסם

אני שמתי לב למה שרשום בהמשך לנפח הדיסק

פורסם

לעזעזל צריך לקנות עוד 2GB זיכרון וHDD ולעזעל צורב DVD, חחחח אהממ מעניין אם יש צורבים עם חתימת של LORD OF DARKNESS!!!

פורסם

טוב המחשב שלי כניראה יריץ את המשחק

רק חבל שאני צריך לקנות עוד HD כי כבר אין לי מקום

פורסם

עוד מעט יהיה צריך לגנוב מחשב על מהפנטגון בשביל להריץ משחקים.

פורסם

:goodposting::lol:

אין עדיין דרישות מומלצות? אני לא מתכוון לחזור לשחק על הגדרות נמוכות.. במיוחד בגלל שזה מחשב חדש...

עד שאני רואה מה הדרישות שיריצו אותו על בינוני/מקסימום, אני אפילו לא חושב לקנות/להוריד את המשחק...

פורסם

:goodposting::lol:

אין עדיין דרישות מומלצות? אני לא מתכוון לחזור לשחק על הגדרות נמוכות.. במיוחד בגלל שזה מחשב חדש...

עד שאני רואה מה הדרישות שיריצו אותו על בינוני/מקסימום, אני אפילו לא חושב לקנות/להוריד את המשחק...

הכרטיס מסך שלך מיועד למשחקים קלים מאוד, הוא יריץ את COD על נמוך וחלק על בינוני בדוק, אבל בינתיים אני מדבר לאוויר חכה שהמשחק יצא.

פורסם

מתי המשחק יוצא?

פורסם

ברבעון האחרון השנה כלומר לפחות עוד חצי שנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים