עבור לתוכן

SAN ANDREAS נחשב למשחק כבד?

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא כזה: amd 64 3000; 1gb ram; geforce 7600gt

אני מריץ את המשחק על medium detail; רזולוציה של 1024*768 על 16 ביט; draw distance של פחות מ50 אחוז. בלי AA.

למרות הקונפיגורציה הנמוכה אני מקבל דיטייל ממוצע של בערך 50FPS. לטעמי זה מאד לא מספק...האם לדעתכם זה FPS נורמלי למפרט שלי, או שאולי יש בעיה כלשהי?

פורסם

אני על הכול עם הכי גבוה עם כ. מסך 6600GT וזה רץ חלק לגמרי... (לא בדקתי FPS אבל זה לגמרי חלק אז נגיד 40+).

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד יש לך?

פורסם

אני ברזולציה נמוכה 800 על 600, עם כל הגדרות הכי גבוהה (מה לעשות שלמסך שלי יש בעיה עם רזולוציה יותר גבוהה) ורץ חלק

לא בדקתי FPS... אה כן וP4 2.8GHZ+512RAM+FX5500...

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להגדיר מה זה "חלק"..בשביל השוואה חייבים לבדוק FPS...בשבילי במשחק כזה פחות מ65FPS זה לא חלק......אולי בשבילך 40 זה חלק.

פורסם

בשבילך? העניים שלך מיוחדות ולא של בני אדם?

::)

30-40 +(ולא פריים אחד פחות כל זמן המשחק) במשחק הזה זו חווית משחק חלקה לגמרי בשביל העין האנושית.

פורסם

יכול להיות שזה המקס' של המשחק, שים הכל על מקס' ועל הרזולוציה הכי גבוהה ב32BIT. ובדוק.

פורסם
  • מחבר

זה לא המקסימום, הורדתי את ה frame limiter וחוץ מזה הפריימים לפעמים זולגים ל60+.

אם כבר מדברים על מקסימום, מישהו פה יכול להסביר לי מה ההגיון מאחורי זה שבחלק מהמשחקים(GTA, FLIGHT SIMULATOR) עושים הגבלת פריימים ל25 כברירית מחדל?? 25 זה ממש איטי ואני לא מבין מה יכול להיות הרעיון מאחורי זה. יש הסבר?

פורסם

כי בתיאוריה לא צריך יותר.

ד"א, יש אנשים, לא רבים אבל יש, שמסוגלים לראות עד כ-75FPS. לרובנו גם 25 יספיק.

פורסם

25 זה נמוך מידי למשחקים.. 25 FPS זה הקצב של רוב הסרטים..

במשחקים אני בהחלט מרגיש כאשר ה FPS יורד מתחת ל 40.. וזה די מקרטע כבר מתחת ל 35..

כל מה שמעל 40 אותי לפחות זה מספק..

פורסם

ב STALKER שזה עובד אפילו על 50FPS ומזיזים את העבד מהר רואים שזה לא זז הכי חלק בעולם.

פורסם

אממ תבטל את הFrame משו זה מגביל את ההגדרות

אני משחק 70FPS הגדרות הכי גבוהות רזולוציה הכי גבוהה

ועוד עם פלאג שמגדיל את הDraw Distance פי 10 יותר..

פורסם

בידיוק סיימתי את המשחק. AA הכי גבוה ורזולוציה 800 על 600 ולא זוכר מה השאר. אני לא יודע מה הFPS, אבל הוא לא היה נמוך, מכיוון שראיתי טוב.

פורסם

אממ תבטל את הFrame משו זה מגביל את ההגדרות

אני משחק 70FPS הגדרות הכי גבוהות רזולוציה הכי גבוהה

ועוד עם פלאג שמגדיל את הDraw Distance פי 10 יותר..

אני גם משתמש בדבר הזה של הDD... זה נחמד לראות הרבה יותר דברים...

אצלי הFRAME LIMITER מופעל, אבל המשחק עובד חלק מאוד אפילו שהוא קובע את הFPS ל25.

ד"א מישהו יכול להסביר לי מה זה MIP MAPPING?

פורסם

אני גם ככה לא אוהב את ה HDR של המשחק הזה. זה עושה הכל כהה מאשר לעשות אותו יותר אמיתי.

בלי HDR עובד לי יותר מ 100FPS. אבל משום מה אין לי כוונת בלי HDR :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים