עבור לתוכן

אינפיניטי או ביג טייפון VX.

Featured Replies

פורסם

אני קונה מעבד E4300 (מקווה לOC לפחות עד 3.2) ומארז טריניטי. בשביל האינפיניטי אני אצטרך לנסוע דרך ארוכה אך יש/ לי קרוב לבית (בסקאי פיסי) את הביג טייפון VX. איך הביג טייפון מבחינת קירור, ומבחינת שקט? האם שווה לנסוע שעה בשביל האינפיניטי?

פורסם

שמע על האינפיניטי אתה יכול לשים 4 מאווררים .

פורסם

ה INFINITY טוב מה BT VX אבל לא נראה לי שווה נסיעה. מה שכן, אם אתה מתכנן להוסיף יותר ממאוורר אחד על ההיט-סינק, INF הוא הבחירה המתאימה.

פורסם

רק אינפיניטי בתוספת עוד מאוורר שיהיו 2.

זה כל כך חזק.

פורסם
  • מחבר

אני צריך שהוא יהיה שקט, ושיאוורר טוב, אתם אומרים האינפיניטי? על הביג טייפון אין מקום להוסיף עוד מאוורר?

פורסם

אני אומר, אתה רוצה קירור טוב ושקט. רק אינפיניטי.

פורסם
  • מחבר

G יש לך את האינפיניטי? העניין שלי הוא שאני אקנה קירור איפה שאני קונה את המחשב, השאלה היא ביג טייפון או אינפיניטי. אני גר בראשון-הביג טייפון גם בחנות פה בראשון האינפיניטי רק באשדוד בIQPC.

פורסם

אני צריך שהוא יהיה שקט, ושיאוורר טוב, אתם אומרים האינפיניטי? על הביג טייפון אין מקום להוסיף עוד מאוורר?

יש אפשרות, השאלה היא כמה אתה מומחה. היה פה אחד בפורום שהוסיף עוד מאוורר לBT, אבל הוא היה צריך לחבר אותו באילתור מורכב.
פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שקומבינטורים אצלי בבית לא חסר, אתה צריך לראות את החדר שלי. ידע טכני יש אז אני מאמין שאני אצליח איכשהו, השאלה אם יש מקום על הגוף, או לפחות קצת מקום, כי אם הוא לא יהיה על הגוף אז אין טעם לא?

פורסם

אז מה הקטע, תזמין מהאינטרנט את ה INFINITY וזהו.

אין חבל לך על הזמן, לפי דעתי יש הבדלים לא קטנים בניהם וההפרש הוא סמלי, 30 שקל.

פורסם

ב-wellcom יש גם את האינפיניטי והם יושבים בראשון, משהו כמו 500 מטר קו אוירי מסקיי.

פורסם

אני מעדיף את האינפיניטי, מעדיף לסוע שעתיים בשבילו.

או שתזמין מהאינטרנט מנועה מחשבים תוך 72 שעות זה אצלך.

פורסם
  • מחבר

ב-wellcom יש גם את האינפיניטי והם יושבים בראשון, משהו כמו 500 מטר קו אוירי מסקיי.

אני לא מצליח למצוא את האתר שלהם בגוגל. תכול להפנות אותי אליו? או לתת פרטים על מיקום החנות? תודה רבה.

פורסם

אני לא מצליח למצוא את האתר שלהם בגוגל. תכול להפנות אותי אליו? או לתת פרטים על מיקום החנות? תודה רבה.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7563

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים