פורסם 2007 ביוני 2918 שנים הנה מה ששיחקתי\סיימתי חייב רעיון במה לשחק. המסומנים ככה זה משחקים שממש אהבתי והמסומנים ככה אהבתי אבל לא יותר מדי HL1 HL2 RedFaction 1+2 all C&C games Fable TLC Halo Stronghold Oblivion Dark Messiah M&M Doom 1+2 FreeLancer Age of Empires 1+2 Age Of Legends BUGSSSSSSacred שלוש שנים Diablo 1+2 Titans Quest Spiderman 2 Perimiter Anno 1602 קשה מדיS.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Crashday Caesar III Dungen Siege Civilization The newst Black & White Sims simcity Prey Commandos 1+2 Tony Hawk 2+3 Masters Of Orion III Prince of Persia: The Two Thrones Worms 2+3 WarCraft 3 Heroes 3 Heroes 4 Heroes 5 Darwinia GTA:SA GTA:VC Other GTA בנוסף סיימתי את כל משחקי הRPG ל SNES ורבים ממשחקי פוקימון (עד CRYSTAL )
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher BayCompany of HeroesFEARFar CrySupreme CommanderDeus Ex 2Quake 4זה כל מה שעולה לראש עכשיו
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר דודי ביט אומר שאי אפשר להשיג כבר Far Cry The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay אמור להיות טוב אני אנסה למצוא אותו את השאר פשוט שכחתי להוסיף לרשימה NWN2 די חרטא סיימתי את הראשון
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תוריד, ושלח אחרי זה צ'ק לחברה אה - ואני פשוט לא מבין איך אנשים מסוגלים לשחק בNWN, המשחק הזה כל כך משעמם שאני לא הצלחתי לעבור את ה"אימון" ההתחלתי במשחק הראשון, כי פשוט נרדמתי על המקלדת. לאדע מה עם השני, אבל בראשון היו הרבה יותר מדי כמויות טקסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.