פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר אבל פרסמו כבר את המפרט המלא שלו hhtp://apple.com Aviko לא לא כתבו מי מיפתח אותו התברר שזה טלפפון שעשוי מחלקים של סמסונג ...המעבד הראשי המשדר GSM ....אינפנין ...אחלה חברה MARVELL WIFI .....סבבה חברה ברוד קום ....מסר למסך מגע BT שלהם גם קיצור טלפון OEM ...
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מן הסתם שזה יהיה ככה. ומה עם ה אי פוד? אתה לא חושב שזה גם ככה?ומי שפיתח אותו היה APPLE.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ברור שהוא מורכב מחלקים של חברות אחרות, אפל לא מייצרת חלקיםמתי בארץ? אני בטוח שנראה את הפלאפון בסלקום/אורנג במהלך השנה אבל לא יותר מדי בטוח בזה כי אין יצוג של אפל בארץ
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים כמעט כל מכשיר אלקטרוני של כל חברה מורכב מחלקים שונים של חברות שונות, ככה זה עובד.מהלך השנה בישראל ? לא נראה לי, באירופה הוא עתיד להיות משווק ברבעון האחרון של השנה ובאסיה ב2008 בלבד. אם נקדים את השוק האסייתי אני בהחלט יהיה מופתע (סה"כ זו אפל שקובעת את זמני השיווק).
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ברור שהוא מורכב מחלקים של חברות אחרות, אפל לא מייצרת חלקיםמתי בארץ? אני בטוח שנראה את הפלאפון בסלקום/אורנג במהלך השנה אבל לא יותר מדי בטוח בזה כי אין יצוג של אפל בארץאל תבנה על זה.ובכלל, מי אמר שהוא יגיע?בכל אופן, בינתיים הוא חסום לסינגולר בלבד
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ובכלל, מי אמר שהוא יגיע?זה קל, הקפיטליזם הוא כמו חוק טבע היוםהיצע וביקושהחברה רוצה להרוויח => מישהו צריך לקנותביקוש הוא דבר נהדר בחיים שלנואין דבר כזה שוק לא מנוצל, זה טמטום לכל חברה שהיא
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ברור שהוא מורכב מחלקים של חברות אחרות, אפל לא מייצרת חלקיםמתי בארץ? אני בטוח שנראה את הפלאפון בסלקום/אורנג במהלך השנה אבל לא יותר מדי בטוח בזה כי אין יצוג של אפל בארץhttp://yeda.co.il/
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים זה קל, הקפיטליזם הוא כמו חוק טבע היום היצע וביקוש החברה רוצה להרוויח => מישהו צריך לקנות ביקוש הוא דבר נהדר בחיים שלנו אין דבר כזה שוק לא מנוצל, זה טמטום לכל חברה שהיא אתה אומר את זה כאילו כל הפלאפונים שבעולם נמכרו בארץ דרך המפעילות הסלולאריות :
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים הוא בקושי שווה חצי ה-600 דולר שהוא עולה. גם אמרו שהכי יקר בו זה המסך שווה 20 דולר ככה מעניין כמה רווח הם רוצים
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים גם אמרו שהכי יקר בו זה המסך שווה 20 דולר ככה מעניין כמה רווח הם רוצים שכחת שגם המו"פ עולה כסף. החברה צריכה להחזיר לעצמה את עלות הפיתוח של המכשיר וחוץ מזה כמה שיש יותר ביקוש המכשיר יעלה יותר כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.