עבור לתוכן

הדלקת מחשב מרחוק

Featured Replies

פורסם

לא הייתי בטוח איפה לשים את השרשור אז אני מקווה שזה מתאים כאן..

אני יודע שקיימת אפשרות בתאוריה שכרטיס הרשת "יעיר" את המחשב ממצב standby למצב פעיל.

עד כמה הדבר הזה נפוץ והאם יש סיכוי שיש תמיכה לזה ב-Pentium 3 שלי?

תודה

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע אם הלוח אם וכרטיס הרשת שלי תומכים ב-WOL ?

והאם בלוח אם מתקופת Pentium 3 (אני לא זוכר כרגע את שם לוח האם, אם היה לי WOL פעיל הייתי יכול לבדוק.. ;)) הייתה תמיכה ב-WOL או שאין סיכוי?

פורסם

יש לי לוח אם של פנטיום 3, P3V133 של ASUS שהיה שיא הטכנולוגיה לפני 7 וחצי שנים - יש בו אופציית WOL.

תבדוק מה דגם הלוח שלך ותברר בקלות.

בכל מקרה, מעורב בזה ג'ימפור ושינוי בהגדרות ה-bios, סתם שתדע.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי VIA apollo VP3.

לא הצלחתי למצוא חוברת הוראות בשבילו. איך אני יודע מה לעשות?

איך אני מוצא את החיבור על הלוח אם? ומהכרטיס רשת שלי כרגע יוצאים שני כבלים- אחד לצורב (לא יודע למה זה האמת..) והשני עם הקצה באוויר.. יכול להיות שהכבל שבאוויר הוא בשביל זה? איך אני יודע?

בקיצור תכוונו אותי..

פורסם

אין לי ממש פתרון אם אין לך את ה-manual. חיפשת באינטרנט ?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, אבל חיפשתי עכשיו על גבי הלוח אם עצמו ומצאתי jumper עם 3 פינים שרשום לידו WOL.. כך שכנראה יש ללוח אם תמיכה, אם כי לא הצלחתי למצוא ב-BIOS אזכור ל-WOL. יכול להיות שהאזכור ב-BIOS מופיע רק אחרי שמחברים את הjumper?

ואיך בכלל אני יכול לסגור את הjumper, אין לי "רכיב מקצר" כזה כמו שמכניסים לשם.

חוץ מזה מה שרשמתי מקודם לגבי כרטיס הרשת היה שגוי כמובן, זה בכלל היה הכרטיס קול... :kopfpatsch:

מהכרטיס רשת אין שום חיבור חוץ מה-PCI.

האם אמור להיות איזה חיבור, או שזה פועל דרך ה-PCI? (בעצם, לאן בכלל הולך הכבל מהכרטיס רשת אם היה לי חיבור כזה..? אני אולי בכלל מתבלבל ומה שיש על הלוח אם זה לא jumper אלא חיבור לכבל מהכרטיס רשת?)

פורסם

אכן, לא מדובר בג'מפר אלא בחיבור ייעודי של כרטיס רשת שתומך ב-WOL (ויש לו יציאה מתאימה מן הסתם). צריך למצוא כרטיס מתאים.

לגבי ה-BIOS, לא יודע :nixweiss:

לא נראה לי הגיוני שרק אחרי חיבור על לוח האם האפשרות תופיע...

פורסם
  • מחבר

אה, אז אני מבין שכרטיס הרשת שלי לא תומך ב-WOL.. :-\

טוב, אני אאלץ להמשיך להסתדר בלי האופציה הזאת. (אני לא מתכוון להחליף בשביל זה כרטיס רשת)

תודה על העזרה.

דרך אגב, מצאתי את חוברת ההדרכה של לוח האם שלי.. (6VA693A Main Board User's Manual)

רשום שם "The main board is also strengthened with Power management Wake Up Event such as "WOL (Wake up on LAN)," "Modem ring on" which are the new inventions to enable PCs to be turned on over the network." :)

ורשום גם שצאיך לאפשר ב-BIOS את "Modem Ring Resume" אז כנראה שלא זיהיתי את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים