פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מודולורי זה שאתה יכול לפרק כבלים שאתה לא צריך (הכוונה לכאלה שיוצאים מהספק)- חוסך לך כאב ראש ומקום לתקוע אותם
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר מודולורי זה שאתה יכול לפרק כבלים שאתה לא צריך (הכוונה לכאלה שיוצאים מהספק)- חוסך לך כאב ראש ומקום לתקוע אותם אה הבנתי ! זה חשוב!! בספק שהיה לי הייתי משתגע מכל הכבלים... בכל מקרה אם תוכלו רק להגיד לי ממשהו שיש לו את הספק (הליברטי) אם הוא שקט אני ישמח
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים תקראו עד הסוף לפני שאתם מגיבים, הוא אמר שהוא רוצה לעשות OC ל-3.5, ואני בטוח במאה אחוז ש-LIBERTY 400 לא יחזיק את המערכת הזו, ואתם אפילו כתבתם שיחזיק אם לא ב-OC.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר תקראו עד הסוף לפני שאתם מגיבים, הוא אמר שהוא רוצה לעשות OC ל-3.5, ואני בטוח במאה אחוז ש-LIBERTY 400 לא יחזיק את המערכת הזו, ואתם אפילו כתבתם שיחזיק אם לא ב-OC. אנשים אני מבולבל ... כאילו עכשיו אני לא יודע מה לעשות זה מחזיק או לא?... ותודה רבה על התגובה עם כך הדבר חסכתה לי מה מאות שקלים.. אבל בלי שום קשר איזה ספק לקנות!?? זלמן ליברטי נויס טייקר שהוא יותר חזק.. אממ בלבלתם אותי..
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מנחש ש-LIBERTY 500 יחזיק את המערכת, אבל אני במקומך הייתי שואל בפורום ספקים שמה יגידו לך מה הכי טוב.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מנחש ש-LIBERTY 500 יחזיק את המערכת, אבל אני במקומך הייתי שואל בפורום ספקים שמה יגידו לך מה הכי טוב.תקשיב כמה שהייתי רוצה את הליברטי 500 הוא יקר לי... הוא עולה 600 ש"ח + והקצבתי לעצמי עד מקסימום 520
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר הציעו לי את הספק הזה של OCZ מה אתם אומרים ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7794
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תקרא עליו אחי...אני זוכר שקראתי ביקורות טובות על הספקים של OCZ וגם החברה עצמה חברה מאוד איכותית..
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר ה OCZ מעולה. אם אתה רוצה יש גם את ה CORSAIR HX שהוא גם ספק מעולה.אנשים זה יקרר לי.. כאילו אני מעדיף לקנות 8800 GTS 640 ולחסוך בכל הדברים האחרים הקרוס אייר עולה בסביבות ה-700 שקל אני צריך משהו בסביבות ה520 כמו הOCZ הוא כרגע בעדיפות
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים קח את הOCZ, ספק מצוין במחיר זול. יחזיק בקלות את המערכת ויאפשר לך שדרוגים עתידיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.