עבור לתוכן

אמממ שדרוג מחשב באיזה 5000 שקל תגידו לי אם הכל יעבוד יחד :)

Featured Replies

פורסם

אני משער שכן.

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מודולורי זה שאתה יכול לפרק כבלים שאתה לא צריך (הכוונה לכאלה שיוצאים מהספק)- חוסך לך כאב ראש ומקום לתקוע אותם

פורסם
  • מחבר

מודולורי זה שאתה יכול לפרק כבלים שאתה לא צריך (הכוונה לכאלה שיוצאים מהספק)- חוסך לך כאב ראש ומקום לתקוע אותם

אה הבנתי ! זה חשוב!! בספק שהיה לי הייתי משתגע מכל הכבלים... בכל מקרה אם תוכלו רק להגיד לי ממשהו שיש לו את הספק (הליברטי) אם הוא שקט אני ישמח :xyxthumbs:

פורסם

תקראו עד הסוף לפני שאתם מגיבים, הוא אמר שהוא רוצה לעשות OC ל-3.5, ואני בטוח במאה אחוז ש-LIBERTY 400 לא יחזיק את המערכת הזו, ואתם אפילו כתבתם שיחזיק אם לא ב-OC.

פורסם
  • מחבר

תקראו עד הסוף לפני שאתם מגיבים, הוא אמר שהוא רוצה לעשות OC ל-3.5, ואני בטוח במאה אחוז ש-LIBERTY 400 לא יחזיק את המערכת הזו, ואתם אפילו כתבתם שיחזיק אם לא ב-OC.

אנשים אני מבולבל ... כאילו עכשיו אני לא יודע מה לעשות זה מחזיק או לא?... ותודה רבה על התגובה עם כך הדבר חסכתה לי מה מאות שקלים.. אבל בלי שום קשר איזה ספק לקנות!?? זלמן ליברטי נויס טייקר שהוא יותר חזק.. אממ בלבלתם אותי.. :kopfpatsch:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מנחש ש-LIBERTY 500 יחזיק את המערכת, אבל אני במקומך הייתי שואל בפורום ספקים שמה יגידו לך מה הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מנחש ש-LIBERTY 500 יחזיק את המערכת, אבל אני במקומך הייתי שואל בפורום ספקים שמה יגידו לך מה הכי טוב.

תקשיב כמה שהייתי רוצה את הליברטי 500 הוא יקר לי... הוא עולה 600 ש"ח + והקצבתי לעצמי עד מקסימום 520

פורסם

נראה לי ספק מצוין ובמחיר מצוין.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא מודולורי?..

פורסם

תקרא עליו אחי...אני זוכר שקראתי ביקורות טובות על הספקים של OCZ וגם החברה עצמה חברה מאוד איכותית..

פורסם

ה OCZ מעולה.

אם אתה רוצה יש גם את ה CORSAIR HX שהוא גם ספק מעולה.

פורסם

מסכים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה OCZ מעולה.

אם אתה רוצה יש גם את ה CORSAIR HX שהוא גם ספק מעולה.

אנשים זה יקרר לי.. כאילו אני מעדיף לקנות 8800 GTS 640 ולחסוך בכל הדברים האחרים הקרוס אייר עולה בסביבות ה-700 שקל אני צריך משהו בסביבות ה520 כמו הOCZ הוא כרגע בעדיפות

פורסם

קח את הOCZ, ספק מצוין במחיר זול. יחזיק בקלות את המערכת ויאפשר לך שדרוגים עתידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים