פורסם 2007 ביוני 2818 שנים יש לי בעיה שכל פעם האקספלורר נתקע ואז סוגר את כל החלונות אני משתמש באקספלורר גירסה 7. אמרו לי להוריד ולהתקין מחדש את הפלאג אין של הפלאש, זה לא עזר
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים הוא עשה לך בעיות ישר אחרי ההתקנה או שהוא עבד נורמלי ואחרי תקופה התחיל לעשות בעיות???כשיש בעיה צריך לפרט קצת בכדי שיוכלו לעזור לך להגיע לפתרון
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים זה בסדר. לחצי מהעולם שמשתמש בIE7 הוא קורס מדי פעם. גם לי.. וגם אני התקנתי FLASH מחדש כבר כמה פעמים וכלום לא קורה...בינתיים הוא קורס בתדירות סבירה.. המחשב פועל 24/7 אז לפעמים אני קם בבוקר ורואה שהאקספלורר כבר הספיק לקרוס ולסגור את כל החלונות הפעילים.. לכן ההמלצה שלי לא להשאיר אותו פתוח ללילה אלא לסגור אותו ולאחר מכן כשצריך לפתוח עם כל הלשוניות שנסגרו.כל טוב !
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר זה קורה סתם ככה, תוך כדי גלישה קורס וסוגר את כל החלונות.אני פותח מחדש נכנס לאותו האתר והכל בסדר.... (עד הקריסה הבאה)המחשב אצלי עובד רוב היום אבל בלילה הוא כבוי, אבל לא נראה לי שזה קשור לזמן הריצהלפעמים הוא נתקע אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי 10 שעות.כשהיה לי גירסה 6, לא היו את הבעיות האלה.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים בעיה ידועה שמקורה בFLASHצריך להסיר את הFLASHהוראות להסרהולהתקין מחדש (נעשה אוטומטית כשנכנסים לאתר עם FLASH)או להוריד מפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.