פורסם 2007 ביוני 2818 שנים שלום.אני רוצה לשמוע דעה והערות לגבי המפרט הבאאני משתמש במחשב בבית בעיקר לצרכים ביתיים-משרדיים. לא למשחקים כבדים וקצת לווידאו.בכל מקרה אני רוצה מחשב חזק מאוד שכיף לעבוד איתו.מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2יחידותכרטיסי מסך ATI 9600XT 256MB, TV, DVI דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מארזים HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מחיר: 3655 ש"ח הערות שלי: אני פתוח במיוחד להצעות לגבי מארז (אני לא בטוח בקשר למארז שציינתי)אני אשמח לשמוע דעות על הלוח, הצעות ללוח חלופי (SLI לא נדרש במקרה שלי)אם יש כאן מישהו שמריץ לינוקס ויכול להעיר על הרכיבים שציינתי זה מאוד חשוב לי כי אני עובד על אובונטו כמערכת עיקרית.ועוד הערות לפי ראות עיניכם.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר וואלה, לא שמתי לב. בכל מקרה אני פתוח בעניין המארז.למה הכוונה CO?אם הכוונה לאוברקלוקינג, לא נראה לי שאני אתעסק עם זה.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אוברקלוקינג והתבלבלתי זה OC.בכל מקרה מה השימושים? (משחקים, גרפיקה עבודה משרדית וכו')והואעדיין על הפנים ס
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר אני משתמש במחשב בבית בעיקר לצרכים ביתיים-משרדיים. לא למשחקים כבדים וקצת לווידאו. בכל מקרה אני רוצה מחשב חזק מאוד שכיף לעבוד איתו.אם יש כאן מישהו שמריץ לינוקס ויכול להעיר על הרכיבים שציינתי זה מאוד חשוב לי כי אני עובד על אובונטו כמערכת עיקרית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.