פורסם 2007 ביוני 2818 שנים שלום,המחשב שלי עושה לי בעיות.. הוא לא זז... הCPU נמצא כל הזמן כמעט על 100 וזה ממש מוזרר..המפרט שלי:מעבד E6300 לוח: P5B-VMזיכרון: 1G KINGSTON 667MHZ X2דיסק קשיח: wd 250 16mbזה לא הגיוני מה שקורה.. המחשב הזה אמור להיות חיהה.. אבל הוא לא זז לי..יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלפני כמה זמן אני איפסתי את הלוח אם . ויש מצב שזה שינה משהו בהגדרות של ה2 מעבדים..מה אפשר לעשות? בבקשה תעזרו לי.. אני משתגע המחשב לא זז...=\\
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים תעשה CTRL+ALT+DELETE ותיכנס לתהליכים, שם תראה איזה תהליך תופס 100% מהמעבד ותרשום לנו אותו פה.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר עכשיו משום מה פתאום הוא עובד בסדר..אבל בעיקרון אם אני פותח כמה תוכנות אז אחת מהם משתמשת ב50 CPU בדוק..
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר התחילה לי עכשיו עוד בעיה מוזרה.כשאני שומע נגיד שיר ואז המחשב "מתאמץ" אז השיר מתחיל להיתקע ולהיות איטי.. וזה גם קורה בסרטים..אין לי מושג למה זה קורה.. הסתכלתי ב ctrl alt del ואז נכנסתי לאיפה שרואים תשימוש בליבה וראיתי שזה משתמש רק בליבה אחת.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר איפה אני צריך לבדוק בביוס? ולמה אני צריך לשים לב? סתכלו כמה CPU הוא לוקח סתם..
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים תבדוקות ווירוסיים וSPY WARE ותבדוק שיש לך מספיק מקום חופשי בHD ותבדוק מתי יש לך בדיוק עומס ואיזו תוכנה גורמת לעומס הנ"ל
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר בדקתי וירוסים עם אדוור וספיבוט. אני משתמש באנטי וירוס "bit defender"ויש לי מספיק מקום פנוי בכונן C יש לי שם 7 ג'יגה פנוי ובכוננים האחרים ג'יגה וחצי..וזה לא בידיוק תוכנה מסוימת.. המחשב פתאום מתחיל להיתקע בלי שום קשר לתכונה.. פעם האקפלורר היה משתמש בהרבה..
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר ??תעזרו לי בבקשהה.. אני משתגע כברר..שום תוכנה לא מבזבזת תסיפיו גג היא משתמשת ב3 והסיפיו נמצא בשמיםם..
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אי אפשר לחכות בסבלנות?יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3 על הקפצת דיון באזהרה השלישית אתה תורחק / תנעל מהפורוםהחתימה שלך חורגת מהכללים יש לשנות את החתימה ע"פ:חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.