עבור לתוכן

איטיות בעת שימוש ב uTorrent יחד עם WRT54GL

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL).

ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent.

בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP.

שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית.

ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם).

עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין.

רעיונות ?

שחף.

פורסם

מיוטורנט מאיטה גם את הגלישה שלי כשאני משתמש בה - ואני רואה את זה כתופעה נורמלית לחלוטין.

אם התופעה לא משתנה כשאתה מתחבר ישירות למודם, ובהנחה שאתה מוריד ממיוטורנט במהירויות סבירות, אין מה לעשות. פשוט אל תוריד כשאתה רוצה לגלוש מהר :silly:

פורסם

קודם כל איזה FIRMWARE אתה מריץ עליו?

דבר שני, תגדיל את כמות החיבורים האפשרית בראוטר....

אצלי זה תחת IP filter settings>maximum ports

אבל אני על DD-WRT, לאדע איך זה במקורית. זה, ביחד עם הגבלת הUPLOAD ל6ק"בש כשאני מוריד, פתר את הבעיה

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה לא נורמלי כי קודם כשהמודם עבד לבדו עם ה HUB הכל היה סבבה.

לגבי הקושחה, Firmware Version : v4.30.7. אולי באמת אנסה לבצע עדכון לקושחה.

פורסם
  • מחבר

בוצע עדכון לקושחה DD-WRT v23SP2.

העלתי את maximum ports ל 1024 אך הבעיה עדיין קיימת. כמו שזה נראה, זה קורה רק במחשב שבו מופעל ה uTorrent.

שאר המחשבים יכולים לגשת ל WebInterface בצורה מהירה מאוד וכמו כן הגלישה באינטרנט מהם מהירה מאוד.

אילו הגדרות נוספות יכולות לגרום לאיטיות זו ?

שחף.

פורסם

תנסה שוב לחבר את המודם ישירות כנתב ותראה אם זה בסדר.

אם כן, בעיה כלשהי עם הלינקסיס (כך זה כבר נשמע) וצריך לחפור עמוק כדי למצוא את הבעיה

סיכוי קלוש: אולי upnp בטורנט גורם לבעיות, נסה לבטל

אני מקווה שהמודם בתצורת מודם והנתב הוא זה שמחייג, כפי שצריך להיות

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם כאשר ה upnp מאופשר וגם בלי (עם העברת פורטים רגילה) ועדיין אותו דבר.

אצלי המודם מחייג ב POPPA והנתב מבחינת הגדרת אינטרנט נמצא ב DHCP. יש אפשרות להגדיר את הנתב שיחייג ?

ניסיתי לעשות זאת באמצעות הבחירה ב POPPE בנתב והגדרת משתמש וסיסמא אך למעשה מה שקרה בפועל זה שאיבדתי בכלל את הגישה למודם

(שנמצא ב 10.0.0.138) - שזה די הגיוני אם ביטלתי את הזיהוי ב DHCP.

ישנן הוראות ברורות כיצד לקנפג את ה ECI 312+ יחד עם ה LinkSys ?

פורסם

תעשה RESET קשה ל-ECI והוא אמור לחזור לתפקד רק כמודם. ואז תגדיר את ה-LINKSYS שיחייג ב-PPPOE.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

ביצעתי דרך ממשק ה WEB שיחזור להגדרות ברירת מחדל עבור המודם ולאחר מכן הגדרתי ב PPPOE את החיוג בראטור והאינטרנט אכן עובד.

נראה גם שהבעיה כעת היא פחות חמורה וניתן לחיות איתה. עדיין יש האטה כלשהי, אבל זה נראה הרבה יותר טוב. תודה !.

מה שכן, כעת אינני מצליח לגשת לממשק ה WEB של המודם. באופן כללי, אין לי פינג ל 10.0.0.138.

לא שיש צורך להתחבר לשם כרגע אבל מדוע זה ?

פורסם

:xyxthumbs:

ביצעתי דרך ממשק ה WEB שיחזור להגדרות ברירת מחדל עבור המודם ולאחר מכן הגדרתי ב PPPOE את החיוג בראטור והאינטרנט אכן עובד.

נראה גם שהבעיה כעת היא פחות חמורה וניתן לחיות איתה. עדיין יש האטה כלשהי, אבל זה נראה הרבה יותר טוב. תודה !.

מה שכן, כעת אינני מצליח לגשת לממשק ה WEB של המודם. באופן כללי, אין לי פינג ל 10.0.0.138.

לא שיש צורך להתחבר לשם כרגע אבל מדוע זה ?

חיברת את המודם ישירות למחשב????? :s05:

פורסם
  • מחבר

לא. המודם נשאר עדיין מחובר לראוטר רק מי שמבצע כרגע את החיוג זה הראוטר ולא המודם כפי שהיה מקודם.

פורסם

טוב שכך :xyxthumbs: אין גישה למודם שנמצא "מאחורי" נתב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים