עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 6-עזרה בכמה דברים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600).

דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים!

ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.

פורסם

לפי מה שידוע לי יש קובץ נפרד בתקייה שבה התקנת את המשחק שנקרא settings ודרכו אתה משנה הכל.

יכול להיות שזה שונה במשחק המקורי.

פורסם
  • מחבר

יצאת הכי תותח בארץ!!!!!מילה!

תודה אחי.

חברה מטומטמת פשוט.

עריכה:

עזר לי מה שאמרת והשתמשתי ב Settings שמופיע בתיקיה שבה התקנתי את המשחק,אבל כשאני מגן בזמן משחק ואני רוצה להחליף שחקן אני רוצה לעשות זאת עם S (ד') ולא עם C (ס') ואם אני אעשה זאת לפי ה Settings שבתיקיה ההיא זה גם ישנה לי את ההתקפה .יש דרך כלשהי לשנות רק בהגנה?

פורסם

לא אחי

אין אפשרות לעשות לכול מקש הגנה והתקפה שונה

בכל TYPE המקשים המשותפים שונים וככה אתה יכול לבחור...שאני אומר מקשים משותפים אני מתכוון לזה שזה אותו מקש בהגנה ובהתקפה (אני סתם ממציא עכשיו בדוגמא) נגיד שה-X בהתקפה הוא - בעיטה ובהגנה הוא - גליץ' בTYPE 1 ויכול להיות שבTYPE 2 הוא יהיה בהתקפה - הרמה, ובהגנה - גליץ'

אז תבחר באיזה TYPE שהכי נוח לך לפי המקשים המשותפים ואז תשנה למה שבא לך דרך הsetting

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים