עבור לתוכן

עדכון קריטי למעבדי C2D, מישהו יכול לשפוך קצת אור?

Featured Replies

פורסם

אוקיי חבר'ה, בואו נסכם הכל בקצרה ולא "נחפור" יותר מידי...

עכשיו אני אבקש מכולם לחשוב לרגע בהיגיון.

מצאו שיש באגים במעבדי אינטל, למה לא צריך לדאוג?

1. אף אחד לא היה מודע לבעיה.

2. היא לא הופיעה אצל אף אחד.

3. היא לא גרמה נזק.

4. יצא עידכון BasicInputOutputSystem (יותר מזה?) שברור פותר את הבעיה, ונמצא כעת להורדה מאתרי חברות לוחות האם.

5. יצא עידכון Windows שניתן להורדה מאתר חברת Microsoft שגם פותר את הבעיה (יותר מזה?)

6. Intel הודיעו על כך בפרוש ולא הסתירו שום דבר, מי שגרם לכל הרעש ברשת או בפורומים, אילו 'מעריצי AMD \ פאנבויז' שרצו לשכנע את השוק להפסיק לרכוש את מעבדי Intel.

שבע והכי חשוב: כאשר מייצרים מאות מליוני מעבדים, שזה כמויות אדירות - תמיד יש מעבדים שנדפקים בייצור, כמו כל חוט, כבל, ספק, כרטיס מסך, ניירות, רמקולים, דלתות, חלונות ולא חסר. יש גם סטטיסטיקה של הדברים האלו, ופחות או יותר, מעבד 1 למיליון נדפק בייצור.

אני מבקש מכולם להפסיק לחשוש, האמת - אני מודה ויכול להגיד לכם שאם לא היה יוצא עידכון, אז עוד היה אפשר אולי, ושוב אני אדגיש, אולי לחשוש שהמעבדים יעשו בעיות, אבל נתנו שני עידכונים, אחד לביוס ואחד של מיקרוסופט כך שאין מה לחשוש.

ומשהו אחרון: מה שקרה עם מעבדי Pentium, זה נקרא בעיה רצנית, זו אכן הייתה פאדיחה של חברת אינטל - אבל זה מפעם, וזה היה כאשר של השוק היה שייך לאינטל והם זילזלו ולא התפתחו טכנולוגית. עכשיו יש תחרות, והסידרה היחסית חדשה Core 2 Duo הוכיחה שאינטל הבינו אחרי AMD שהטכנולוגיה מנצחת את מהירות השעון, ולכן התחילו לפעול עם השכל ולא עם ההרצת המעבד למהירות 4GHz. קיצר אינטל כרגע שולטת עם מעבדים נהדרים. אני נחזיק מעבד E6320 ומעל למרוצה. המעבדים גמישים להכל, ובמיוחד לאוברקלוק פשוט ומריץ אותם למהירות של E6600 על סטוק עם טמפרטורות סבירות.

ואורי, בבקשה אל תזכיר את AMD בדיון, כי חבל שאף אחד לא יכנס שוב לנושא בגלל שטות כזו. אין לאף אחד פה כח למריבה הידועה "Intel vs. AMD", תודה.

[דרך אגב: זה לא יפריע לאף חברה להמשיך לרכוש מעבדי Intel, הם חושבים הרבה יותר טוב ממני ואנשים ילדותיים ויודעים שכרגע מעבדי Intel עדיפים על פני AMD ויצא כבר עידכון למקרה שמעבד יכול לגרום לבעיה בבתי חולים וכדומה במקרים נחוצים שאסור שתיהיה בעיה.]

• תגובות 102
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה...

מה קורה עם מעבדי הE2160? האם זה כולל אותם?

פורסם

בלה בלה בלה

לא אתה ביקשת שלא לחפור יותר מדי?

שאלה...

מה קורה עם מעבדי הE2160? האם זה כולל אותם?

נדמה לי שזה כולל גם אותם, אבל כמו שכבר אמרו, מדובר באולי מעבד אחת למיליון עם הבעיה הזאת.

פורסם

נדמה לי שזה כולל גם אותם' date=' אבל כמו שכבר אמרו, מדובר באולי מעבד אחת למיליון עם הבעיה הזאת.

[/quote']

כמה אנשים כבר חזרו על זה, אבל אני די בטוח שזה לא נכון.. זה לא מעבד אחד למיליון שיש לו את הבאגים הנ"ל.

הבאגים הם תוצאה של התכנון של המעבד ולא של בעיית יצור ולכן הם מופיעים בכל המעבדים המושפעים.

מה שכן, יש סיכוי של אחד למיליון (נגיד) שמשתמש (שלא מנסה בכוונה) יתקל בבאג כזה בפעילות סטנדרטית עם המחשב.

tascam, אני בספק אם העדכון יפגע בביצועים באיזשהי צורה. (תאורטית הוא יכול, אבל לא נראה לי סביר)

פורסם

אוייש.... כל הדיבורים האלה על חוסר יציבות ופגיעה בביצועים עושים לי חשק לדאבל. :-\

פורסם

בגלל זה כל הבעיות שיש לי במחשב........ ;D

פורסם

אההה כן וגם הבעית התחממות של המחשב שלי שהמעבד ב 29 מעלות

זה גם בגלל הבאג לא בגלל ה OC

דיי טחנו כבר את הנושא הזה מיצינו שתחררו

ברגע שיגיע מישהו שבאמת יתקל בבעיה עם המעבד אז יהיה על מה לפתוח דיון

במידה ואינטל לא היו מוציאים את זה החוצה אף אחד לא היה יודע מזה

אז חאלס

7 עמודים של חפירות על כלום או שום דבר תבחרו לבד

פורסם

אההה כן וגם הבעית התחממות של המחשב שלי שהמעבד ב 29 מעלות

זה גם בגלל הבאג לא בגלל ה OC

דיי טחנו כבר את הנושא הזה מיצינו שתחררו

ברגע שיגיע מישהו שבאמת יתקל בבעיה עם המעבד אז יהיה על מה לפתוח דיון

במידה ואינטל לא היו מוציאים את זה החוצה אף אחד לא היה יודע מזה

אז חאלס

7 עמודים של חפירות על כלום או שום דבר תבחרו לבד

מחזק!

ובינתיים אף משתמש לא נתקל בבעיה הזאת.

פורסם

זה היה בציניות ::)

והאמת שזה באמת קרה לי אבל זה לא היה בכוונה, יעני משכתי את הכבל חשמל (מולקס נראה לי קוראים לזה) של המאוורר חזק כי הוא לא יצא, ובטעות זה ניתק את ההארד דיסק בדרך.

פורסם

אני שמעתי כבר מזמן על לא מעט אנשים שנתקע להם עכבר-מקלדת PS2 בפורומים של EVGA.

לפי מה שאני זוכר הם התלוננו על הלוח 680i . סביר מאוד להניח שהבעייה נבעה מהמעבד דווקא.

פורסם

התקלה של אינטל זה מה שיציל את AMD ....

פורסם

:lol:

"רק" לAMD יש גם באגים במעבדים שלהם שהם לא מתקנים, ממש יציל אותם.

עם כל ההשקות הכושלות של AMD בתחום המעבדים וכרטיסי המסך המנייה שלהם מתרסקת.

http://finance.yahoo.com/q/bc?s=AMD&t=2y&l=on&z=m&q=l&c=

ירידה של יותר מ65% בערך המנייה מ2006 עד עכשיו.

פורסם

וגם לי יש בעיה, עם חיבורים אלחוטיים למחשב, עם זה מיקלדת אלחוטית או עכבר אלחוטי, המחשב פשוט ניתקע ואחרי שנייה ממשיך לעבוד רגיל וזה חוזר אותה הפעילה שוב ושוב, יש מצב שזו בעיה במעבד.

פורסם

הבעיה במכשירים.

נו יופי עכשיו כל בעיה יאישימו את אינטל.

נראה לי העכבר הקודם שלי לא היה נח רק בגלל אינטל.

טוב חלאס עם השטויות אף מכם לא הרגיש אותה.

וזה שניתק את הדיסק הקשיח שכאשר משך את המאורר אתה גרמת לכשל של המערכת כי ניתקת את הדיסק הקשיח וזה לא היה קשור למעבד, תגיד תודה שהדיסק הקשיח עוד עובד ולא עשית נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים