פורסם 2007 ביולי 218 שנים היא נמצאת ביציאה הצפונית, בטירה השרופה.בשביל להכנס לשם אתה צריך Red Minions.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים השגתי אותה, עכשיו את מי צריך להשיג את קודםאת ה blue minions? או את ה green ?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים השגתי אותה, עכשיו את מי צריך להשיג את קודםאת ה blue minions? או את ה green ?לא משנה ממש כי במשימה של הירוקים תצטרך לכמה קטעים כחולים והפוךאבל אישית הייתי מתחיל עם הירוקים ביער כי זה שלב קל יחסית..
פורסם 2007 ביולי 218 שנים קודם כול תלך ליער לירוקים כי אתה לא יכול לקבל את הכחולים בלי להשתמש בירוקים ( יש גז כזה מסביב למערה שלהם וצריך את הירוקים כדי להעלים אותו)
פורסם 2007 ביולי 318 שנים היא נמצאת ביציאה הצפונית, בטירה השרופה.בשביל להכנס לשם אתה צריך Red Minions.איפה זה הטירה השרופה ואיך היא נראית?כי גם לי חסר אותה ודילגתי ישר ליער של הירוקים.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים תראה כבר השגתי תירוקים וניכנסתי לטירה אחרי הקרב הגדול הזה... ניצחתי חחח אבל לא מצאתי כחולים מישהו יכול להגיד לי בערך איפה הם אתם זוכרים אולי? תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תראה כבר השגתי תירוקים וניכנסתי לטירה אחרי הקרב הגדול הזה... ניצחתי חחח אבל לא מצאתי כחולים מישהו יכול להגיד לי בערך איפה הם אתם זוכרים אולי? תודה מראש הכחולים זה בהבנס פיק במערה שם
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אוקי אחרי שאני משיג את המיסטרס החדשה אין לי יותר קווסטים... מה עושים?ולא שידרגתי את הכל... נגמר הכסף
פורסם 2007 ביולי 418 שנים למה מי שיודע לא עונה? :-\כי אם אתה לא מצליח למצוא את האדומים אין לי מושג איך תסתדר במשחק X_Xיש לך קווסטים תעשה אותם
פורסם 2007 ביולי 418 שנים כי אם אתה לא מצליח למצוא את האדומים אין לי מושג איך תסתדר במשחק X_Xיש לך קווסטים תעשה אותםכל כך קשה לך להגיד? היסתובבתי די הרבה ואין לי מושג איפה וגם מה זה משנה אם אני אסתדר או לא? אני לא חורש עליו סתם משחק איזה שעה שעתיים ככה מתי שיוצא אז בשעה שעתיים האלה אין לי עצבים לחפש דבר שאני כבר שנה לא מוצא
פורסם 2007 ביולי 518 שנים התחלתי את המשחק מחדש ם:(זה אחרי שהתחלתי לעשות את הקטע של מלך הגמדים....)לפי דעתי שהתחלתי מחדש אני מצליח הרבה יותר... יש לי יותר מ250 חומים (לפני ששמתי אותם בגרזן שלי... +57 נזק... נייס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.