עבור לתוכן

Overlord released for XBOX360\PC share your opinions

Featured Replies

פורסם

ממש לא :|

ותגידו מי הגיע לפסל הזה ?

איך אני הורג את היצור הזה עם האבנים של אש .. :kopfpatsch:

איזה פסל של MOTHER GODDES או משהו כזה?

אם כן אתה לא צריך לגעת בוא פשוט תשחרר את השערים של הצבים המתגלגלים האלה יש לך שם 4 שבדיוק הורגים אותו

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח כה בדיוק עכשיו עברתי את זה ורציתי להכנס להגיד לא משנה עברתי =]

:lol:

תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם

הי איך אני עובר את המקום הזה שהם מתחילים לירקוד ואי אפשר לעצור אותם ואז הורגים אותם ואותי?

פורסם

הי איך אני עובר את המקום הזה שהם מתחילים לירקוד ואי אפשר לעצור אותם ואז הורגים אותם ואותי?

תהרוג את זה שעל השולחן שמגנגן בכינור

ולביאצ' תקשיב נכון אחרי שעוברים והוא עובר לעולם אחר ההוא אומר לך לחכות שיפתח שער ותוכל לעבור...מתי זה קורה בדיוק?

אה ותגיד הרגת את המלך ההוא במפה של הגמדים? איך מגיעים אליו?

פורסם

תהרוג את זה שעל השולחן שמגנגן בכינור

ולביאצ' תקשיב נכון אחרי שעוברים והוא עובר לעולם אחר ההוא אומר לך לחכות שיפתח שער ותוכל לעבור...מתי זה קורה בדיוק?

אה ותגיד הרגת את המלך ההוא במפה של הגמדים? איך מגיעים אליו?

לא יודע .. :|

ולא הרגתי את המלך =\

אני עדין לא עשיתי את ה Heavens Peak עכשיו היתי שם בתוך הביוב התקדמתי מלא הגעתי ללפני דלת וזה להגיע למקום שעוד לא היתי ואז יש שם 3 שקי כסף ובטעות חסמתי לעצמי את הדרך :screwy:

מחר אני יעשה את זה שוב אין לי כוח היום :|

פורסם

שחקתי במשחק כמה שעות והוא יפה ויזואלית והאמת שדי מצחיק לפעמים עם השטויות שהם אומרים..

יש לו גרפיקה טובה ודיבוב מעולה עם מבטא אירי או סקוטי.. לא סגור בדיוק..

אבל המשחקיות בו משעממת.. :sleep:

לאן זה בדיוק מתקדם ?? רק להסתובב בעולם ולשלוח את העוזרים שלי להרביץ , להביא, לשבור וכן הלאה.. נו ו..? מה הלאה?

פורסם

לזה שבביוב-

באיזה יצורים אתה משתמש? פשוט כי הכל מלא שמה מים אז אפשר רק את הכחולים אבל הם בקושי פוגעים בזומבים אז כולם מתים...

פורסם

אני עצמי הולך להרוג אותם ...

ויש גם קטע שיש מלא זומבים ואם אתה עושה את הסיבוב אתה עולה למעלה ויש לך אפשרות להוציא אדומים ומלמעלה הם יהרגו לך את הרוב =]

פורסם

חברה אני תקוע במישחק :-\

עשיתי איזה 2 משימות ואמרו לי ללכת לדונג'ן ירדתי לשם ואני נילחם בכמה קבוצות אויבים עד שהאחרונה היא 2 טרולים ואני לא מצליח לנצח אותם מה אני יכול לעשות? כי אני לא מוצא עוד דרך להיתקדם במישחק ואני תקוע HELP!!!

פורסם

אתה מתכוון לדנג'ן שבטירה שלך? אתה לא חייב לעשות את זה.. זה לא קשור ממש לעלילה עצמה.. פשוט תשתגר לאן שאתה צריך ותמשיך משם.

פורסם

חבר'ה גם אני נתקעתי, במפלצת ים השנייה, כשאני אמור למצוא את הפסל ואחריי שמצאתי את יצוריי הים, כשמצאתי את המחנה של האנשים, אם אני יורד למטה אני יכול לשלוח יצורים ואיך שאני מסובב את הגלגל המפלצת אוכלת לי את העבדים, ואם אני מנסה להתקיף אותה עם עבדי המים הם ישר מתים =[

פורסם

יש ביצים בצד ימין, קח אחת מהן אל הדרקון.

פורסם

אם אתה מתכוון לקטע שמימין יש ציפורים מעצבנות כאלה באמצע במדרגות למעלה הגלגל 12 יצורים ומשמאל המפלצת מים אז פשוט תשלח איזה 2-3 יצורים למפלצת מים ומהר תשלח לגלגל 12 יהיה להם זמן לסובב

חברים עברתי פול שלבים כבר החלפתי אשת טירה שידרגתי את הטירה באיזה 25 אלף יש לי חרב חדשה

חזרתי עכשיו לאי של הגמדים יש שם עוד משימות נפתחה שם איזה דלת שהייתה סגורה פעם

פורסם

איפה ה mistress הזאת במשחק ?? לא מוצא תכלבה

יש איזה קווסט מסוים ? בדיוק עכשיו סיימתי את המשימה

שצריך להרוס לקטנים האלה את המסיבה שלהם

והרגתי את הגיבור השמן שלהם מלווין ...

אחרי זה אני חוזר לעיר , ויש שתי יציאות .. מאיפה אני יודע עכשיו

לאן ללכת כדי להשיג את ה mistress הזאת ?

אם מישהו מצא אותה , כל עזרה מוערכת

תודה.

פורסם

חחח אתה עוד רחוק אחי, אל תדאג אבל זה בא במשימה כלשהי... פשוט תמשיך לשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים