פורסם 2007 ביוני 2818 שנים בטח אתה מתחזק כשעולה לך הקוביות למעלה איפה שהחיים והקסם נמצא...ככה נראה לי.לזה אתה קורה התחזקות?אני רוצה עוד DMG עוד STR התקפות יותר מהירות יותר נזק לקסמנים יותר הגנה תנועה יותר מהירה... דברים כאלה
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אתה משפר את הטירה שלך וקונה נשקים חזקים יותר/ משפר אותם .. זה לא מההתחלה אתה מקבל את זה בהמשך
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אתה צריך קודם למצוא את ה green minions כדי לנטרל את הרעל שמסביב למערה של הכחולים (המערה שלהם נמצאת איפשהו ב heavens peak - swamp). כדי להשיג את ה green minions אתה צריך למצוא את המערה ביער של האלפים (אפשר להגיע דרך אחת היציאות של העיר spree). בהצלחה D: תודה רבה רבה .. התקדמתי המון במשחק
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים ואיי משחק מדהים עבר קצת זמן מאז שנהנתי כך ממשחק (אובליביון)עברתי די הרבה ויש לי פול פול כסף (עשיתי תמשימה איפה שהגמדים שלוקחים 4 עגלות של כסף אז קיצר יש לי משהו כמו 20Kקניתי כבר הכל לטירה ונשקים חדשים אין וגם הקרבתי כבר פול יצורים לנשק המגן והקסדה שלי מישהו מצא חפצים אחרים לקנות חוץ מSTEEL?גם באמת מבאס שאין רמות לא שווה כל ההריגותאיפה אתם במשחק? (אני הרגתי את OBERON וסיימתי את הגמדים אני עכשיו חוזר לגן עדן פיק להכנס לטירה (עזבתי אז כי לא היו לי כחולים)
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני תקוע בביוב הזה...אפשר להשתמש רק בכחולים כדי להוריד את הזומבים אבל הכחולים גרועים בקרב...
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחר אני הולך "להשיג" את המשחק.אולי מחר בערב או לאחר מכן אכתוב מה דעתי על המשחק.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים ^^בטריטוריה של ה halfling (מאחת הכניסות של spree), איפה שנמצא הבוס melvin (שמן כזה X:), אחרי שהורגים אותו מקבלים אותם.איפה אני מוצא את הכחולים? חרשתי את כול היער.הכחולים נמצאים ב heavens peak - swamp. ביער יש את הירוקים...
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ואיי משחק מדהים עבר קצת זמן מאז שנהנתי כך ממשחק (אובליביון) עברתי די הרבה ויש לי פול פול כסף (עשיתי תמשימה איפה שהגמדים שלוקחים 4 עגלות של כסף אז קיצר יש לי משהו כמו 20K קניתי כבר הכל לטירה ונשקים חדשים אין וגם הקרבתי כבר פול יצורים לנשק המגן והקסדה שלי מישהו מצא חפצים אחרים לקנות חוץ מSTEEL? גם באמת מבאס שאין רמות לא שווה כל ההריגות איפה אתם במשחק? (אני הרגתי את OBERON וסיימתי את הגמדים אני עכשיו חוזר לגן עדן פיק להכנס לטירה (עזבתי אז כי לא היו לי כחולים) ממש חרשת אה ? אני הרסתי 4 שורשים של האוברון הזה כבר .. קניתי הכל למגדל חרב נחמדה ביותר שיפרתי את הארמור ממ מה עוד .. יש כסף : עריכה: אני כבר רחוק בארץ הגמדים
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ממש חרשת אה ? אני הרסתי 4 שורשים של האוברון הזה כבר .. קניתי הכל למגדל חרב נחמדה ביותר שיפרתי את הארמור ממ מה עוד .. יש כסף : עריכה: אני כבר רחוק בארץ הגמדים אהה אתה בכלל לא חרשת.. כדי למצוא תשורשים פשוט תעקוב אחריהם מהעץ זה יוביל אותך לביצה הגדולה שצריך להרוס
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים משחק משעמם, כל מה שצריך לעשות זה לרוץ וללחוץ הרבה על כפתור שמאלי, אשכרה כמו SHOOTER עם AUTOAIM...
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים משחק משעמם, כל מה שצריך לעשות זה לרוץ וללחוץ הרבה על כפתור שמאלי, אשכרה כמו SHOOTER עם AUTOAIM... ממש לא ותגידו מי הגיע לפסל הזה ? איך אני הורג את היצור הזה עם האבנים של אש ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.