פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אחלה משחק. כייפי בטירוף. אני משחק בו במחשב וממש אהבתי (מצחיק ששרפתי את החיילים שהסתתרו בתחילת השלב הראשון בשדה קוצים...)
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים משחק חמוד .. אני תקוע ב Heveans Gate :Swamp שאני צריך למצוא את הגובלינים הכחולים .. תעזרו לי
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים גם אני תקוע שמה.משומה אין לי משימה למצוא אותם אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות ואיך אתה יודע שקוראים לזה HEAVENS GATE?אני עכשיו אחרי הקרב הגדול הזה עם המלא בריכות למעלה ושהולכים ימינה ומסובבים גלגל אז הדלת נפתחת ויש תמים שמה...
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים גם אני תקוע שמה.משומה אין לי משימה למצוא אותם אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות ואיך אתה יודע שקוראים לזה HEAVENS GATE?אני עכשיו אחרי הקרב הגדול הזה עם המלא בריכות למעלה ושהולכים ימינה ומסובבים גלגל אז הדלת נפתחת ויש תמים שמה...לא אני התבלבתי נראה לי קוראים לזה Hevenes Peakועל איזה קרב אתה מדבר עם הזומבים האלה ? או הציפורים ?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים לא אני התבלבתי נראה לי קוראים לזה Hevenes Peakועל איזה קרב אתה מדבר עם הזומבים האלה ? או הציפורים ?עכשיו אני יודע על מה אתה מדבר...לא עשיתי את הקטע עם הטירה של ספרי עכשיו אני ממשיך להתקדם
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים משחק כייפי בטירוףףףף מוזר שאני משחק עם הגדרות 1024 על high ובלאנצ'ר זה על מדיום וזז לי חלק.......עם 6800 gt.....חשבתי שלא יזוז בכלל:)
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים איפה זה?אתה אמור להגיע לאזור של הגמדים האלה ולחפור שמה עד הסוף... זה דיי לינארי
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים משחק חמוד .. אני תקוע ב Heveans Gate :Swamp שאני צריך למצוא את הגובלינים הכחולים .. תעזרו לי אתה צריך קודם למצוא את ה green minions כדי לנטרל את הרעל שמסביב למערה של הכחולים (המערה שלהם נמצאת איפשהו ב heavens peak - swamp). כדי להשיג את ה green minions אתה צריך למצוא את המערה ביער של האלפים (אפשר להגיע דרך אחת היציאות של העיר spree). בהצלחה D:
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים לא ראיתי שיש אשכול ופתחתי אחד.בכל מקרה הנה ביקורת ותמונות :http://belphegor.uzidesign.com/?p=51(בכלל באתר הזה יש המון ביקורות של כל המשחקים החדשים,אתר מומלץ, כל הכבוד לבחור.למשחק: באמת משחק מהנה חבל על הזמן.התאמנתם בזירה במגדל האופל? יש מדרגות משני הצדדים אחד לזירת האימוניםואחד לכדור הזה שלא הבנתי מה הוא עושה.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני קצת התאמנתי, אבל אין ממש למה לעשות את זה אלא אם כן מקבלים מזה משהו.. כי היצורים שיש שם בד"כ חזקים ובכמות גדולה אז זה קשהוהכדור זה סתם פרטים על מה שיש לך, זה יענו הכוח של הפורטל שמשגר אותך
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אתם יודעים מה המשחק הזה צריך? רמות! ואז הוא יהיה מושלם כי בנתיים אני די מרגיש שאני לא בדיוק מתחזק
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים בטח אתה מתחזק כשעולה לך הקוביות למעלה איפה שהחיים והקסם נמצא...ככה נראה לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.