עבור לתוכן

Overlord released for XBOX360\PC share your opinions

Featured Replies

פורסם

^^^^^

בגלל זה המפתחים של DIRT, יש למשחק ממש אותם דרישות ושמתי לב שהוא מנצל את שני המעבדים(100% שימוש), לא יודע אם הוא עושה את נבון אבל הוא עושה את זה, אני בינתיים מקבל לרוב 25-26FPS כי המשחק מוגבל ל30, בהגדרות הבאות:

1024^768 על2XAA+8XAF הכל על HIGHEST עם כל האופציות על V חוץ מVSYNC, המינימום שקיבלתי היה 20FPS בתוך המנהרה בתחילת המשחק, אולי אני טועה אבל אני סבור שהכרטיס מסך שלי יכול להוציא הרבה יותר מזה, טוב אבל זה פורט מה לעשות?

ד"א המשחק מתחיל בדיוק איפה שהדמו התחיל מן הסתם, הוא כיפי ואני אתחיל לשחק בו היום בלילה, אז שתפו אותנו מה דעתכם על המשחק ואיך עובד אצלכם :yelclap: :yelclap:

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עם 7600GS ושמתי את המשחק על LOW והוא עובד בערך כמו שאצלך עובד (נראה איטי בשבילי לא יודע למה... לפעמים יש גם תקיעות)

מה שכן המשחק כיף בטירוף

פורסם

אולי אני טועה אבל אני סבור שהכרטיס מסך שלי יכול להוציא הרבה יותר מזה, טוב אבל זה פורט מה לעשות?

זה כרטיס לא כל כך חזק, ואתה עם פילטרים אז קשה לו אין מה לעשות...

בכל מקרה המשחק נראה ממש טוב !

פורסם

לפי סרטונים שראיתי ברשת המשחק נראה לי מטופש לגמרי אז אפילו לא טרחתי "להלוות אותו מחבר"...

פורסם

לפי סרטונים שראיתי ברשת המשחק נראה לי מטופש לגמרי אז אפילו לא טרחתי "להלוות אותו מחבר"...

לפי סרטונים שראיתי ברשת קרייסיס נראה כמו חרא גולמי עם פנים יפות...

זאתאמרת שאני אלך בצורה עיוורת אחרי סרטונים ולא אשיג אותו?

פורסם

משחק כיף אבל על low-low 1024/7XX רץ על 24-19 בערך

פורסם

אחלה משחק

רץ לי על הגדרות הכי גבוהות 1024X768 חלק

פורסם
  • מחבר

אחלה משחק

רץ לי על הגדרות הכי גבוהות 1024X768 חלק

הנה ההוכחה שהמשחק פורט עלוב, עם הכרטיס שלך מינימום 1280*1024 אתה צריך להריץ, אפילו 1600^1200,בכל אופן המשחק עצמו מצוין.

פורסם

מה הקשר?

לא ניסיתי יותר מ 1024X768 כי אני על מסך CRT מעפן בינתיים...

פורסם

משחק חזק ביותר , סוף סוף משהו חדשני

פורסם

משחק ממה יפה רק לא הבנתי איך אני שולח את המינייונס הייצורים הקטנים האלו למקומות מסובכים....אומרים שצריך להחזיק את הגוייסטיק הימיני ואן הם זזים אבל השליטה לא נוחה......ומסובכת מישהו יודע איך פותרים את זה?

פורסם

ג'ויסטיק ימני?

בעיקרון זה לחצן עכבר ימני+שמאלה והזזה

פורסם

אני משחק עם גיים פאד כמו של הסוני אז יש שם 2 אנולגיים כאלו אז באנלוג הימיני הם זזים אבל זזים לי הפוך:(

פורסם

תנסה לבטל את ה INVERT ANALOG באפשרויות

פורסם

מה הקשר?

לא ניסיתי יותר מ 1024X768 כי אני על מסך CRT מעפן בינתיים...

חעח גם אני חשבתי ששלי עלוב עד שהבנתי שהוא 19 = 18 נטו ומסוגל ליצור רזולוציה של 1200 על 1600 שיוצר איכות יפה מאוד ורואים את הפיקסלים זזים רק שמשנים זווית ולא כזה מפריע :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים