פורסם 2007 ביוני 2818 שנים רוב הזמן שתשתמש בנייד, תשתמש בו לאוניברסיטה או למשחקים? אם זה אוניברסיטה, קח את ה-Inspiron 1420, אם זה משחקים, טוב, כנראה שתצטרך נייד אחר
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר רוב הזמן זה לאוניברסיטה.אבל מדי פעם אני גם ארצה לשחק משחק או שניים.העובדה שזה מחשב קטן וקל מתאימה לזה שאני אסתובב איתו הרבה באוניברסיטה. אני גם אוהב את זה שיש לו HDMI שיהיה שימושי למתי שאני אקנה טלויזית LCD. אבל שוב, יש טיעונים לכאן ולכאן. ההתלבטות קשה ויש לי בערך שבוע להחליט.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר נחשו מה? אני כותב על זה חדשה ;Dמתי תצא החדשה? האם מדובר גם בסקירה כי יש בידיכם דגם?אני אשמח לקרוא את חוות הדעת המקצועית של האתר על הניידים.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים סקירה אני לא יודע אם תהיה, אבל אני הולך לכתוב על הדגמים שמבוססים על מעבדי AMD מהחדשה בהבאת בחחילת העמוד :xyxthumbs:
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר למה דווקא הדגמים של ה-AMD? דווקא ה-XPS M1330 הוא הדגם המתוקשר והמרתק מבין הדגמים. והוא עם מעבד אינטל.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אם היתה לו אחריות בינלאומית גם בארץ היתי לוקח אותו מבי למצמץ...בסופו של דבר הלכתי על טושיבה חייתית ב1200 דולר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.