עבור לתוכן

התלבטות בשידרוג לX1950PRO

Featured Replies

• תגובות 66
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביקורת חדשה שאפשר דרכה להתרשם מהביצועים של הכרטיסים:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3023&p=1

יש פחות או יותר אותו דבר באתרHWZONE

חוץ מזה: הכרטיס של ATI מנצח בהבדל "זניח" ברוב המשחקים של 10 FPS נגיד.

לי יש מחשב חרא. יש לך מושג מה זה 10 FPS נוספים בשבילי?@?!?&?#?

ובמשחקים אחרים שבהם ההבדל הוא 20 או 30 FPS, יש לך מושג איזה הבדל ענקי זה בשביל מישהו שמחליף מחשב כל 4-5 שנים בממוצע ושוקל לשרוף את לוח האם כל שנתיים?(כדי להחליף את המחשב)

פורסם

ובמשחקים אחרים שבהם ההבדל הוא 20 או 30 FPS, יש לך מושג איזה הבדל ענקי זה בשביל מישהו שמחליף מחשב כל 4-5 שנים בממוצע ושוקל לשרוף את לוח האם כל שנתיים?(כדי להחליף את המחשב)

מה בדיוק הקשר?! מדברים על הבדל בFPS כשהוא כבר ב20-30 לפחות! ולא על 0 (כמו במחשב הישן שלך)

פורסם

יש פחות או יותר אותו דבר באתרHWZONE

ממש לא, התוצאות שונות לחלוטין. בבדיקה שHWZONE הריצו רואים הבדל של כפי 2 ! כמעט בכל בדיקה אפשרית אם לא בכולן.

בבדיקות האלו רואים שהם שווים +- ברזולוצית הmain street של 1280*1024.

כמו שהבחור מעלי הסביר לך. הבדל בין 60 ל70 הוא זניח וגם בין 70 ל2000. הבדל בין 10 ל 50 לא אבל זה לא המקרה.

פורסם

התכוונתי למידע על כרטיסי RADEON החדשים. חוץ מזה, המשחקים עובדים אצלי על +-30 ברזולוציה 1024*768 בהגדרות בינוניות.

ההבדל בעוד 10 FPS הוא די גדול מבחינתי(בעיקר כי חוץ מההבדל בFPS ההגדרות יהיו הרבה יותר גבוהות).

פורסם

אני ראיתי הבדל גדול רק בfear בכל שאר המשחקים ההבדל קטן יותר מ10 כזכור לי.

יש עוד ביקורת עדכנית:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi-nx8600gts-oc.html

חוץ מזה כשאני אומר זניח אני מתכוון להבדל של 2-5 FPS כאפשר הוא כבר מעל ה25-30 , זה הבדל זניח.

או כאשר יש פער 120 ל100 זה גם זניח.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה כל העיניין בFPS עם יש לך 70 או 200 העיקר שיש לך מעל 25 או 30 שהעין תראה תמונה חלקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים