עבור לתוכן

התלבטות בשידרוג לX1950PRO

Featured Replies

פורסם

מכיוון שיש פה כל כך הבה אנשים שממליצים על הכרטיס הנדון ערערתם את הביטחון שלי בכרטיס המסך הנוכחי.

יש לי אפשרות להוסיף 100 ש"ח ולשדרג את כרטיס המסך ל1950PRO

הכרטיס שלי הוא 8600GT אבל בOC הוא שווה ערך או יותר ל8600GTS (נבדק בבאנצים ובמשחקים -עם VMOD)

השאלה שלי היא מה עדיף ה8600GTS או הX1950PRO ללא קשר למחיר

תוך התחשבות בפרמטרים הבאים: רזולוציות סבירות ללא פילטרים, עם HDR ושלא יהיה רעש מטורף.

• תגובות 66
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכות התמונה של 8600GTS טיפה יותר טובה מX1950PRO אבל זה עדיין לא מפצה על ביצועים נמוכים כל-כך (גם בלי פילטרים). אפשר לומר שהבדל מורגש בין שני הכרטיסים מתחיל להופיע בסביבות 1280x1024.

מעבר לביצועים, נתוני הרעש של X1950PRO למיניהם לא מעודדים במיוחד ורובם...המממ...פשוט עושים חור בראש. הייתי ממליץ לחפש כרטיס שקט תוצרת HIS, אבל במחשבה שניה המחיר קרוב מדי לX1950XT. ככה שכאן כבר נכנס השיקול שלך - שקט מול ביצועים.

פורסם

אז אם הבנתי נכון-1950PRO שווה ערך ל8600GTS עד ל-1280/960? הביקורת על כרטיסי המינסטרים של NVIDIA הראתה אחרת-1950 PRO הוביל על 86XX בכל רזולוציה, למרות שזה נכון שההבדל הגדול ביותר ניכר ברזולוציות גבוהות ובעיקר עם הפעלת הפילטרים(256BIT מול 128BIT) הבעיה היא גם ההבטחה לעתיד:הDX10 יופיע מתישהו ותצטרך להחליף ת'כרטיס...

פורסם

ה - 8600GTS זה לא יסחוב אז גם ככה.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי קצת על מבחנים.

יתכן שבמבחן שלכם היתה גרסת דריברים חלשה יותר ? (חדשה או ישנה זה לא משנה)

כי במבחנים ברשת התוצאות קצת שונות, מספיק כדי להקפיץ את הGTS מעל 1950 בFEAR לדוגמה.

בכלל הבחנתי שיש הרבה משחקים במיוחד כאלו עם HDR שהתוצאה די דומה, אולי שווה לחכות לעדכון דרייבר?

פורסם

8600GTS~X1950PRO, ברוב המבחנים ה-X1950PRO לוקח...

פורסם
  • מחבר

מבחינתי להשאר עם הכרטיס הנוכחי זה רווח של 100 ש"ח, בונוס של DX10 ושקט באזניים.

ואם הבנתי נכון, לרוב, ההבדלים לא מורגשים לפחות ללא פילטרים.

עד עכשיו המשחק הכי כבד ששיחקתי בו הוא DIRT שדורש לא רק כרטיס מסך אלא גם מעבד טוב והוא יצא לאחר הדריברים של NVIDIA כך שאני בטוח שיש מקום לשיפור.

ב 1280X1024 אני משחק בערך על 30FPS.

איך הX1950PRO במשחק הנדון?

פורסם

ה - X1950PRO עדיף על ה - 8600GTS משמעותית כמעט בכל מצב.

תקרא את הביקורת באתר - http://hwzone.co.il/reviews/g84/8/

פורסם
  • מחבר

כבר קראתי, שאלתי שאלה שתי הודעות למעלה שנוגעת למבחן הנדון.

פורסם

המבחנים פה באתר נעשו מאוחר יותר מבשאר האתרים ולכן התוצאות עדכניות יותר.

פורסם
  • מחבר

מאיזה בחינה התוצאות יותר עדכניות, האם ההבדלים בין ההשואות נובעים מכך שהדריבר החדש פחות טוב?

פורסם

ככל שהביקורות וההשוואות עדכניות יותר כך הן רלבנטיות יותר להיום.

אתה לא יכול ,לדוגמא,להביא באנצ' משנת 2006 ולהסתמך עליו היום בבחירת כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

דיברנו על ירידה בביצועים באותו כרטיס.

הרי ברור שיניתן להשוות בין סוגי דרייברים ב3DMARK לדוגמה.

פורסם

X1950PRO הוא כרטיס מצויין אבל אם אתה מעוניין במשהו יותר עדכני וחדשני אז קח 8600GTS...

אם חשוב לך החוזק בלבד, ולא חושב לכיוון המשחקים של העתיד וכו'... אז קח X1950PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים