עבור לתוכן

בשעה טובה הגיע לידיי ה-8600GT, כעת אני רוצה להתחיל עם באנצ'ים לחברי הפורום...

Featured Replies

פורסם

יום רביעי הזמנתי מ-SKYPC את ה-8600GT של פליט ב-670 ש"ח, והיום בצהריים הוא הגיע אליי.

אני חייב להגיד שהוא שיפור ענק של 200% אפילו מה-6150 שבקושי הריץ לי NFS Carbon על הגדרות הכי נמוכות חלק... :screwy:

אוקיי בינתיים זה מה שאני יכול להגיד לכם:

הכרטיס מסך מריץ די חלק (לא חלק לגמרי אפשר להרגיש הבדל) את Need for Speed Carbon על ההגדרות הבאות:

Resolution: 1280x1024

Settings: Maximum

Filters: AF X4

הפילטרים מכוונים לזה כי זה הכי הרבה שאפשר לבחור...

אבל, אם אני מוריד את הרזולוצייה ל-1024 אז המשחק רץ חלק לגמרי... כניראה השיפור ב-FPS מגיע מבקר הזיכרון הקטן (128BIT).

יש איזושהי דרך אגב לבדוק כמה FPS אני מוציא במשחק הזה?

ובמשחק Xpand Rally Xtreme שקיבלתי בבאנדל עם הכרטיס, אני שם על ההגדרות הבאות שהן המקסימליות במשחק:

Resolution: 1280x1024

Settings: Maximum

Filters: AF X8

גם כאן הפילטרים שאפשר לבחור נמוכים והכי גבוה זה AF X8.

המשחק על ההגדרות הנ"ח רץ חלק לגמרי על הכרטיס שלי, ולדעתי הגרפיקה בו מאוד ריאליסטית.

כל הפרטים הנ"ל הם עם הדרייברים 158.22 על XP 32BIT.

בקרוב OC! :)

אגב, האם יש איזושהי דרך להעלות את המקסימום של הפילטרים במשחקים הנ"ל?

• תגובות 56
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אני אתקין עכשיו ואבדוק במדויק כמה FPS יש לי במשחקים הנ"ל. :)

פורסם

אתה לא מחדש לנו כלום, האמת היא ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה. במשחק NFS CARBON על הגדות מקסימליות ורזולוצייה 1280x1024 המשחק נע בין 25 ל-30 FPS.

בהגדרות מקסימליות ורזולוצייה 1280x960 המשחק נע בין 30 ל-32 FPS.

על רזולוצייה 1024 המשחק חלק ל-ג-מ-ר-י למרות ה-FPS הנמוך שבדר"כ המשחק צריך לקרטע, נע בין 30 ל-40 FPS.

במשחק XPAND RALLY EXTREME על הגדרות מקסימליות ורזולוצייה 1280x1024 המשחק נע חלק לגמרי ועם FPS של 48 עד 50.

פורסם

אוקיי אז ככה. במשחק NFS CARBON על הגדות מקסימליות ורזולוצייה 1280x1024 המשחק נע בין 25 ל-30 FPS.

על רזולוצייה 1024 המשחק חלק ל-ג-מ-ר-י למרות ה-FPS הנמוך שבדר"כ המשחק צריך לקרטע, נע בין 30 ל-40 FPS.

במשחק XPAND RALLY EXTREME על הגדרות מקסימליות ורזולוצייה 1280x1024 המשחק נע חלק לגמרי ועם FPS של 48 עד 50.

העיקר שאתה מרוצה ;D

פורסם

תתחדש :)

ביצועים טובים מאוד בשביל כרטיס MID-LOW

פורסם

למה שלא יעבוד טוב ב35FPS קבוע?

:nixweiss:

תתחדש ומחכים לתוצאות עם OC :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה ז"א ב-35FPS קבוע? :-\

יש מקומות עם יותר ויש מקומות עם פחות טקסטורות... לכן ה-FPS נע בין לבין.

ו-OC בלי נדר אני אעשה מחר. ;)

פורסם

אצלי בNFS CARBON כל ההגדרות על מקסימום חוץ מMOTION BLUR שהוא מכובה וSHADOWS על MEDIUM, על רזולוצייה של 1280*1024 עם 4XAA MS+16XAF המשחק 90% על 31FPS כאשר ישנם איזורים שהוא על 25FPS אבל זה בקושי מורגש וקורה מעט מאוד.

פורסם

מה ז"א ב-35FPS קבוע? :-\

יש מקומות עם יותר ויש מקומות עם פחות טקסטורות... לכן ה-FPS נע בין לבין.

ו-OC בלי נדר אני אעשה מחר. ;)

אם הFPS שלך נע תמיד בין 30 ל40 במשחק הזה אז הממוצע יהיה בערך 35FPS.

ובטווח הזה לא אמורות להיות תקיעות.

אגב אם אתה רוצה להגדיל את הגדרות איכות התמונה כמו AA וAF והמשחק לא מאפשר יותר אתה יכול לעשות את זה דרך הדריוור.

פורסם

יאללה דפוק לו איזה OC נכבד :)

פורסם
  • מחבר

^ אני רוצה אבל כל פעם ההורדה של ה-3DMARK נתקעת לי... ואז אני צריך להתחיל להוריד מחדש וזו הורדה של 600MB :-\

אגב אם אתה רוצה להגדיל את הגדרות איכות התמונה כמו AA וAF והמשחק לא מאפשר יותר אתה יכול לעשות את זה דרך הדריוור.

איך אני עושה את זה בדיוק אחי?

פורסם

^ אני רוצה אבל כל פעם ההורדה של ה-3DMARK נתקעת לי... ואז אני צריך להתחיל להוריד מחדש וזו הורדה של 600MB :-\

איך אני עושה את זה בדיוק אחי?

לחצן ימיני על שולחן העבודה >NVIDIA>הגדרות איכות

בקשר להורדה פשוט תוריד עם מנהל הורדות כמו DAP או FLAHSGET ככה שאם יתקע לך שוב תוכל להמשיך מבדיוק אותו המקום :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ראבק יש לי את הלוח בקרה החדש של NVIDIA... איך אני חוזר לקלאסי? ???

ותודה על הרעיון אני אתחיל להוריד עכשיו 3DMARK06.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים