פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט.מה עושים?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים תבדוק שאין CD או FLOPPY DISK במחשב.תעדכן את הביוס.אם זה עדיין לא עוזר, תעיין במדריך הזה ותראה מה אתה יכול לעשות. http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים ntldr טוען את מערכת ההפעלה... תבדוק ותחפש אם הוא קיים במחשב...באיזה שלב של ה-boot זה עוצר לך?דרך לתקן זאת היא דרך ה-recovery console או ה-asr.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אתם חושבים שיזור להוציא את הבטרייה של ה-cmos? (התייעצות)[br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 13:01:10אתם חושבים שיעזור להוציא את הבטרייה של ה-cmos? (התייעצות)
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר איכשהו הצלחתי להגיע לביוס הוא מזהה את הארד דיסק אבל עדיין זה קורה אין שום דיסקים דיסקטים כלוםאפשר לעשות משהו דרך הביוס?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אני לא יודע אם אפשר דרך הביוס לעשות משהו אבל יש לי רעיון אדיר שפתר אצלי תקלה פעם:תבקש מחבר שיעשה דיסק איתחול (יש גם אתרים שאפשר להוריד מהם) ותאתחל את המחשב איתו... ואז משתמשים בפקודה sys c: פקודה זו מעתיקה קבצי מערכת לכונן בו אנו מעוניינים...
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים פשוט תיקח דיסק קשיח שעובד ותחבר למחשב (כשגם הדיסק השני מחובר), תדליק את המחשב ותחכה שהוינדוס יעלה, תכבה את המחשב ותנתק את דיסק הזמני ותבדוק אם זה עזר לדיסק השני.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר יש דרך לפרמט דרך הביוס למה החיבור הסגול במחשב שלו לא פועל והרי אין חשמל אז אי אפשר ללחוץ על מקש כדי לפרמטיש דרך אחרת לפירמוט?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים פשוט תיקח דיסק קשיח שעובד ותחבר למחשב (כשגם הדיסק השני מחובר), תדליק את המחשב ותחכה שהוינדוס יעלה, תכבה את המחשב ותנתק את דיסק הזמני ותבדוק אם זה עזר לדיסק השני.מה זה יעזור לו? אין לו שם מערכת הפעלה...
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים התכוונתי שב HDD החדש תהיה מערכת הפעלה. ואחרי זה אולי הבעיה תסתדר והוא יוכל להתקין חלונות גם על ה HDD הבעיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.