פורסם 2007 ביוני 2918 שנים זאת המלכה מהנוסע השמיני וזה גם ככה דיון הזוי אז תפסיקו להיות כאלה כבדים לעזזל בהתחלת הדיון מראים לכם חולה נפש אם מכשיר שמגלה ביוץ לעזזל בהחלט.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מה שהדהים אותי זה כמה כושר שכנוע יש ליזם הזה לשכנע את עצמו שהמוצר שלו טוב..מעניין מתי עלה לו הרעיון (לא, אני ממש לא קונה את הרעיון שאישתו הייתה עצבנית. לדעתי לא הלך לו באיזה פיק-אפ בר ויצא עם חור בכיס).אם עודד דסאו היה בעונה הזאת הייתי משלם כסף כדי לשמוע את התגובה שלו.. הבחור קורע מצחוק!
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים לא הוא לא איך שהוא בנוי הוא יחזיק הרבה אחרי בטח שאני ימות רופאים יגנבו אותו וישתילו בגוף שלהם וחוץ מיזה מה לעשות אני מחפש בחורות כאלו- הסיכוי היחיד שלך לתפוס בחורה הוא בסין, שמה הן רגילות למשוגעים כמוך
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני לא מתפלא שעם גישה כזאת אף אחת נורמלית לא יצאה איתך..אף אחד לא אמר שתצא עם ישראלית טיפוסית, ואני מודה שגם אני לא יוצא עם ישראלית טיפוסית.אני יוצא עם מיוחדות.. כאלה שאתה לא יכול להסיר את המבט מהן.ואני מדבר על בנות אינטיליגנטיות, שכיף לדבר אותן ועוד יותר כיף להסתכל עליהן.אבל עם גישה כמו שלך, סביר להניח שלא תמצא בנות כאלה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים זה הפך מת'רד על הקטע המדובר לת'רד בו מנסים למצוא פתרון לבתוליו של קרירין. זה כיף. המשיכו נא.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים קרירין נעזר במכשיר כדי למצוא בחורה מביצת, מצלם אותה ומעלה לפורום. תחביבים מוזרים יש לו.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים נחזור לנושא (הלא כל כך מוגדר) ולא נדבר פה על חיי המין של קרירין... כי זה באמת לא מעניין אף אחד.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים נחזור לנושא (הלא כל כך מוגדר) ולא נדבר פה על חיי המין של קרירין... כי זה באמת לא מעניין אף אחד.יש לו חיי מין?ואני חושב שיצא מכשיר דומה (ראיתי בדיסקברי ביס כשהייתי בחופשה) שמגלה אם הבחורה מאוהבת בך. סוג הכשירים הזה נראה לי ממש בלוף אחד גדול.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים ראיתי שיש פה פעילות, אז קראתי את הדיון, דבר ראשון, סרטון ענק, דבר שני, גולם, בחיאת ראבאק, תעשה לעצמך טובה גדולה, תוציא קצת מהכסף שאתה חוסך לדירה, תזמין זונה לאיזה שלוש שעות, זרוק את הקונדום ואת הבתולין שך לפח, ולשם שינוי, תהיה גבר.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר בתור פותח הדיון, אני מכחיש כל קשר למה שקרה איתו אח"כ. אין איזה פוסטינור לחיסול דיונים שנפתחו ללא אמצעי הגנה או משהו ? צחק צחק, חוקרים גילו ומצאו שלגברים יש PMS משלהם. גם להם יש תקופה בחודש בהם הם קצת יותר עצבנים מבשאר ימי החודש. זאת בדיוק התקופה שבה בנות הזוג שלהם במחזור מן הסתם, זה סוג של אפקט מראה, אני לא אתפלא אם חיות המחמד שלהן עצבניות בתקופה הזו גם כן
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אם כל הדיונים עלי אני צריך לעשות ראלטי מהכסף שאני ירוויח בחורות יבוא בלי מאמץ ;D ;D ;D חוץ מיזה אולי יהיה לכם קשה להאמין אבל הבחור בסירטון יותר פתטי מימני
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים חוץ מיזה אולי יהיה לכם קשה להאמין אבל הבחור בסירטון יותר פתטי מימני מזה לא תצא בקלות, הוא נשוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.