עבור לתוכן

זכרונות NCP - כדאי?

Featured Replies

פורסם

לשימוש ביתי.מעבד INTEL 4400 , לוח אם גיגבייט 965-DS

הציעו לי בחנות בה אני רוכש את המחשב זכרונות NCP 2X1GB. האם הם נחשבים זכרונות טובים?

פורסם

ההבדלים במחיר מינוריים

הייתי מעדיף TwinMOS או אפילו Kingston (לאחרונה הם הורידו מחירים בצורה דרסטית) וכו'

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך. אבל האם הם נחשבים לזכרונות גרועים עם ביצועים לא טובים. במה בא לידי ביטוי היתרון של KINGSTON?

פורסם

מסכים איתך. אבל האם הם נחשבים לזכרונות גרועים עם ביצועים לא טובים. במה בא לידי ביטוי היתרון של KINGSTON?

אני לא כ"כ בטוח בקשר לאיכות שלהם ולאמינות.בכל מקרה הקינגסטון במחירים מאוד נמוחים

1024x2 667 mhz עולים כ400-450 ש"ח.אני שילמתי על אותו דבר כ750 ש"ח לפני 3 חודשים

פורסם

גם אני מעוניין לרכוש זיכרון של NCP עם 800MHZ בעלות נמוכה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5538

האם זה כדאי?

לדעתי בלי ספק עדיף כבר 667 mhz של חברה איכותית יותר.ההבדל במהירות לא משמעותי במיוחד אבל האיכות חשובה.

יש הרבה יצרנים איכותיים

kingston,twinmos,ocz,pqi,gskill,corsair,geil.

אלו החברות היותר ידועות והיותר איכותיות לזכרונות. (אין משמעות לסדר,כתבתי מהזכרון)

פורסם

לדעתי בלי ספק עדיף כבר 667 mhz של חברה איכותית יותר.ההבדל במהירות לא משמעותי במיוחד אבל האיכות חשובה.

יש הרבה יצרנים איכותיים

kingston,twinmos,ocz,pqi,gskill,corsair,geil.

אלו החברות היותר ידועות והיותר איכותיות לזכרונות. (אין משמעות לסדר,כתבתי מהזכרון)

האם יש הבדל בין 667 ל-800 בזיכרונות של חברה איכותי?

האם כדאי להשקיע לטווח הרחוק בזיכרון 800?

פורסם

האם יש הבדל בין 667 ל-800 בזיכרונות של חברה איכותי?

האם כדאי להשקיע לטווח הרחוק בזיכרון 800?

רק אם אתה מתכנן OC בעתיד, וזה יתן לך מינימום באס של 400 אם שום דבר אחר לא יגביל אותך [לוח אם, מעבד]

פורסם

רק אם אתה מתכנן OC בעתיד, וזה יתן לך מינימום באס של 400 אם שום דבר אחר לא יגביל אותך [לוח אם, מעבד]

אם אתה לא חושב על אוברקלוקינג.זה ממש לא משנה אם זה 667 או 800.ההבדל מאוד מינורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים