עבור לתוכן

בעיית No Connectivity :)

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת.

אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity.

הרשת שלי מחוברת ככה:

המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB.

עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני.

עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically.

אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה...

אז מה ניסיתי בשביל לסדר?

אז קודם כל החלפתי את הכרטיס רשת במחשב השני... לא עבד.

ניסיתי להגדיר IP, עכשיו אני לא בטוח שעשיתי את זה נכון אז אני ירשום מה עשיתי תגידו לי אם זה נכון.

אז ככה: מחשב ראשון:

192.168.0.1

255.255.255.0

192.168.0.0

מחשב שני:

192.168.0.2

255.255.255.0

192.168.0.0

עכשיו לו נגעתי ב DNS, למה אין לי מושג מה זה... בכל מקרה, גם זה לא עבד! אם לא עשיתי את זה נכון אז אשמח אם תתקנו אותי ואני ינסה בדרך הנכונה.

חוץ מזה, ניסיתי לעשות את הreset הזה עם 2 הפקודות שמריצים ב RUN אבל זה גם לא עבד.

בדקתי גם את הכרטיס רשת על הלוח אם בdevice manager וזה לא מראה שיש בעיות.

ואני מניח שהכבל בסדר היות והוא מזהה את המחשב השני (אני מניח שהוא מזהה אם זה נותן לי את ההודעה הזאת)

אז מה לעשות?

תודה מראש!

פורסם

תן לי להבין, המודם מתחבר למחשב שלך עם USB, ומהמחשב שלך מהכרטיס רשת יוצא כבל. אבל מה זאת אומרת הכבל מתחבר למודם חיצוני במחשב השני??

הוא אמור להתחבר לכרטיס רשת שלו... תפרט קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

אז כמו שאמרתי המודם מחובר למחשב בכבל USB (למחשב הראשון)

מאותו מחשב יוצא כבל רשת מהכרטיס רשת על הלוח אם ומתחבר לכרטיס רשת (שלא מחובר ללוח אם) במחשב השני.

ודרך אגב אני גם משתמש בחייגן ככה שבמחשב הראשון (הראשי איפה שהמודם מחובר) החיבורים נראים ככה:

Network Connections:

Netvision - חייגן

Local Area Connection 2 - החיבור למודם

local Area Connection - החיבור של הרשת למחשב השני (Limited or no connectivity(

1394 Connection - זה net adapter.

מחשב שני:

Local Area Connection - החיבור של הרשת למחשב הראשון ( Limited or no Connectivity)

פורסם

תשנה את הכותרת (ע"י עריכה של הפוסט הראשון) לכזו שתהיה עניינית ומתמצתת את הבעיה שלך, ולפי חוקי הפורום, אחרת הדיון יינעל וחבל.

"רשת ביתית" יכולה להיות הכותרת של 90% מהדיונים בפורום הזה

בכל מקרה, הגדרת ה IP שעשית שם לא נכונה, מחשב ב' צריך שמחשב א' יהיה השער ברירת מחדל שלו

יש לך דיון בסטיקי שמדבר על הגדרת ICS, אני בטוח שאם תעקוב אחריו בקפידה תצליח להסתדר.

פורסם
  • מחבר

תשנה את הכותרת (ע"י עריכה של הפוסט הראשון) לכזו שתהיה עניינית ומתמצתת את הבעיה שלך, ולפי חוקי הפורום, אחרת הדיון יינעל וחבל.

"רשת ביתית" יכולה להיות הכותרת של 90% מהדיונים בפורום הזה

בכל מקרה, הגדרת ה IP שעשית שם לא נכונה, מחשב ב' צריך שמחשב א' יהיה השער ברירת מחדל שלו

יש לך דיון בסטיקי שמדבר על הגדרת ICS, אני בטוח שאם תעקוב אחריו בקפידה תצליח להסתדר.

תודה אני אנסה

פורסם

בעקרון ה IPים שכתבת שהכנסת הם בסדר חוץ מזה :

מחשב שני:

192.168.0.2

255.255.255.0

192.168.0.1

(אתה רשמת שם 0, וזה אמור להיות 1 כמו שהדגשתי)

ובנוסף תכניס את ה DNSים של הספקית שלך

בנטויז'ן הם :

194.90.1.5

212.143.212.143

ותשתף מחדש את החייגן במחשב הראשי שמחובר למודם

כלומר תתנתק, תן עליו קליק ימני, תבטל את השיתוף ותאשר

ואז קליק ימני , תשתף אותו שוב ותאשר שוב (ואז תתחבר)

אם זה עדיין לא עובד נמשיך מכאן.

פורסם
  • מחבר

אההה!

תודה רבה על התגובות המהירות!

זה עבד עם כל ההגדרות!

עכשיו סתם לידע כללי, כסיומת :D

למה עד עכשיו הכל עבד טוב ויפה על אוטומטי ופתאום יום אחד בלי שום סיבה זה פשוט הפסיק?

ותודהההה עכשיו סוף סוף המשפחה תרד לי מהגב. :D

פורסם

אין לי מושג מה שינה את ההגדרות שלך...

בעקרון אם אתה לא מגדיר IP במחשבים ושם את שניהם על אוטומטי, זה יעבוד רק אם יש לך DHCP במחשב השרת

יכול להיות שמשהו ביטל לך את השירות הזה שם ובגלל זה זה הפסיק לעבוד.

פתרון שהיינו יכולים לנסות בלי ה IPים שהגדרנו, היה להפעיל את ה DHCP במחשב השרת ע"י פקודת net start dhcp

ואז הגדרה מחדש של השיתוף (כמו שעשינו כבר)

בעקרון לדעתי עדיף לתת IP סטטי במצבים כאלה, אז בכל אופן טוב שעשית את זה.

פורסם
  • מחבר

אההה

הבנתי

סבבה

בכל מקרה תודה רבה!

עזרת לי עד מאוד

ויפה על Tool חח :yelclap:

פורסם

:xyxthumbs:

ובקשר ל TOOL, אם אתה אוהב אז בוא לאיסטנבול :silly:

(הדיון ננעל כדי שלא יצטברו עוד דברים לא קשורים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים