פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר חחחחח הרגתם אותי אין לי מושג מה לקנותאני לא גיימר במיוחד רק אוהב משחקי ספורט מתקדמים וחשוב לי שלא יקרטעו המשחקיםסטודנט להנדסת תוכנה ולכן אני צריך את המחשב עם מעבד חזק 2 גיגה הרץ, אם אלחוטי חזק, 120 גיגה הראדיסק, בלותוט, S וידאו, ועודאני חייב למצוא משהו עם כרטיס מסך טוב אבל שלא יעבור את ה5000 שקלאפשר להתפשר על מעבד 1.6 גיגה הרץ,או פחות אחריות יצרן או רק 80 גיגהלא אכפת לי שהמערכת הפעלה תהיה XP PRO אפשר להתפשר אבל רק שהכרטיס מסך יהיה חזק ויריץ לי את הפיפא והנ.ב.א החדישים.אני מחפש כל כך הרבה זמן מפרטים ולא מוצאעדיין אני צריך גם להפטר מהדל סלרון שליבעיה
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים המחשב הכי משתלם היום זה זה:http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938ותחשבו אם שווה לכם להוסיף 2000 ש"ח בשביל כרטיס מסך מסכן....זה אפילו לא Core 2 Duo!!!!lenovo n100 fkg6000 שקל לא צריך לסחוט את הארנקהוא יריץ משחקים מעולה ואתה תהנה ממנו.נכון שהX1400 יותר טובאבל תסתכל על שאר המפרט והמחיר!ועכשיו מקבלים על המחשב הזה 3 שנים אחריות רק לחודש הזה!!מחשב מעולה שאני רכשתי לחבר לפני שבועיים....
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים C2D = Core 2 Duoמעבד חזק יותר ינצל יותר את הכרטיס מסך ולא יגרום לצוואר בקבוק.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים תקשיב...אתה רוצה מעבד מהסדרה האחרונה.אתה רוצה כרטיס מסך בשביל משחקי ספורט.אתה רוצה לפטופ טוב בזול?יש לך רק את האופציה של lenovo n100 fkgהוא עולה 6000 שקל ורק עד סוף החודש שזה עוד 3 ימיםיש עליו אחריות ל 3 שנים.זה הכי טוב שאני יכול לעשות.מכאן והלאה.... בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.