עבור לתוכן

C# במהירות

Featured Replies

פורסם

אני צריך איזה ספר אינטרנטי שיכשיר אותי כמה שיותר מהר ל C# משהו קצר תמציתי וממצה. אני יודע C++ שוטף ו JAVA חפיף.

פורסם

כולם רוצים ללמוד שפת תיכנות מהר, במקום טוב.

הנוער של היום, יש לו סולם ערכים מעוות.

;D

פורסם
  • מחבר

זה גסות רוח, אני מאד ממהר. מתחיל פרוייקט חדש ויש בו חלקים שכתובים ב C# ולפענח את מה שרשום שם ב C# בעזרת הגיון בריא יכול להיות לא נעים, עם שלושה אנשים שאני אמור להרשים בידע הרב שלי צופים.

פורסם

זה גסות רוח, אני מאד ממהר. מתחיל פרוייקט חדש ויש בו חלקים שכתובים ב C# ולפענח את מה שרשום שם ב C# בעזרת הגיון בריא יכול להיות לא נעים, עם שלושה אנשים שאני אמור להרשים בידע הרב שלי צופים.

הנוער של היום, אין לו חוש הומור.

פורסם
  • מחבר

הנוער של היום, אין לו חוש הומור.

זו גסות רוח אני ירתי על הרצפה בדמעות צחוק לפני שעניתי.

פורסם

כולם רוצים ללמוד שפת תיכנות מהר, במקום טוב.

הנוער של היום, יש לו סולם ערכים מעוות.

;D

מה אתה יכול לצפות , זה אותו נוער שסועד במ'קדונלדס

בכלל ככה זה במאה ה-21 בעולם המערבי , הכל חפיף מהיר בלי לרדת לפרטים

לפני כמה ימים מישהו עצר אותי ברחוב לשאול אותי איך להגיע לרחוב מסויים

חשבתי כמה שניות , כשבאתי להסביר לו, הוא פשוט התחפף .

פורסם

בכל מקרה זה הכל לא ברצינות.

פשוט כל הספרים האלה של "לימוד JAVA ב-7 ימים" תמיד מצחיקים אותי. אף אחד לא יחשוב שספר כמו "למד ניתוחי לב ב-21 יום!" הוא רציני, אבל אם תמכור ספר "למד תכנות בשבוע!" כולם ירוצו לקנות.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה זה הכל לא ברצינות.

פשוט כל הספרים האלה של "לימוד JAVA ב-7 ימים" תמיד מצחיקים אותי. אף אחד לא יחשוב שספר כמו "למד ניתוחי לב ב-21 יום!" הוא רציני, אבל אם תמכור ספר "למד תכנות בשבוע!" כולם ירוצו לקנות.

"למד ניתוחי לב ב-21 יום!" זה קלאסה אני כתבתי אותו עם אח של חבר של בן דוד מדרגה שניה שלי, האדם הראשון שקרא אותו למד אותו תוך שבוע בימיינו הוא מנתח מפורסם, עושה ניתוחי לב פתוח כדי להרוויח כסף לגראס.

פורסם

אני לא בטוח שקוראים לפרום "פורום ז@#$י שכל"..

האיש קיבל את המדריכים שלו.

חלאס עם הספאם :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים