עבור לתוכן

צריך עזרה ... ה HP dv6257 עם XP במקום VISTA מסרב לעבוד - בעיות דריוורים

Featured Replies

פורסם

היי... יש לי כאן מחשב של בת-דודה שלי, נייד HP dv6257 חדש שבא בילט-אין עם VISTA ( :s07:). לאחר שתוכנות רבות שהיא אמורה לעבוד איתם לא עובדות על ויסטה החלטנו לעבור ל XP, אך מסתבר שאין דריוורים למלא חלקים של המחשב ל XP בניגוד לויסטה... אני מדבר על דריוורים של הכרטיס מסך\קול\רשת ועוד...

אפילו בחיפוש באתר HP מצאתי את הדריוורים הרלוונטים לויסטה אך לא לXP .

לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה... לגבי הכרטיס מסך קראתי על איזה שיטה לערוך את הדריוור אך מדובר בכאב-ראש דיי רציני מה גם שזה רק קצה הקרחון ומה יהיה עם שאר החלקים שלא עובדים כמו למשל הכרטיס קול ?

מישהו התנסה כאן עם הבעיה הזו ? ה dv6257 בשילוב עם XP ?

אני פשוט לא מבין איך חברה כמו HP מוכרת מחשב חסר תועלת ובלתי שמיש כזה לחלק גדול מהאנשים. :pissed:

תודה מראש

פורסם

היי, תרגע. יש דריברים להכל, הם פשוט לא מסודרים טוב באתר שלהם.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3224052〈=en

כל הדריברים שאתה צריך. ואני יודע, אני כותב מהמחשב הזה, על XP.

אין פה שום כאב ראש, זה 10 דקות עבודה...לגבי דריברים לכרטיס מסך... זה NVIDIA. תוריד מהאתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

מאיכן בדיוק להוריד באתר של NVIDIA ?

לא מצאתי שם את הדריוורים ל GF GO 6150 ...

פורסם

קודם כל יש גם באתר של HP, בלינק שנתתי.

אני כבר לא זוכר איפה אני הורדתי,מצטער...תנסה את הרגילים, תקרא בתיעוד אם יש תמיכה בהם.

אז ככה, קודם כל באמת תרגע, תנשום עמוק, אתה לא לבד :P

דבר שני,תוריד רק את הדריברים הרלוונטיים לך משם. לגבי האודיו, אתה חייב קודם כל להוריד את השיט הזה של MS, ואז את הדריבר של קונקסנט.

בהצלחה. מקסימום תבוא אלי קח דיסק מלא בכל הדריברים לזה (אתה מרחובות, לא?) :P

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה... כבר כמעט קברתי את עצמי מכל החפירות בגוגל

הדריוור של הכרטיס מסך מHP עובד סוף סוף :xyxthumbs:

ואם אתה אומר שהכל יעבוד לבסוף אז אני רגוע ;D

נ.ב כן, אני גר ברחובות... תודה על ההזמנה, אולי אני ינצל אותה לבסוף :smile1:

פורסם

בבקשה לך, שמח שעזרתי.

אני אהיה כן איתך ואגיד לך שבאמת הסתבכתי באותה בעיה בהתחלה, אבל נשימה עמוקה ו10 דקות של חשיבה פתרו את העסק :P

ותרגיש חופשי עם ההזמנה, רק אני בן אדם מאוד עסוק, אז תתאם קודם :P

יאללה לילה טוב, צריך מחר לקום מוקדם(איפה החופש, אה?!)

פורסם
  • מחבר

Ok אז נראה שהרוב הסתדר כבר...

הדריוור של הכרטיס מסך עובד כבר , אותו דבר לגבי הכרטיס קול . הצלחתי לחבר אינטרנט למחשב דרך הקו שלי, והתקנתי עוד כמה דריוורים שונים ...

התוכנות שהיא עובדת איתם כבר מותקנות ועובדות כשורה, הרצתי סרטים רגילים וגם סרטי HD שעובדים חלק...

יש עוד משהו שאני צריך להתקין\לבדוק ?

מה לגבי זמן הבטרייה של המחשב ? כיצד אני יכול לראות את זה ?

תודה שוב... :xyxthumbs:

פורסם

זמן סוללה בא רגיל עם הווינדוס... בTRAY אמור להיות לך ICON. אם לא, תבדוק בPOWER OPTIONS או איך שלא קוראים לזה בקונטרול פנל. הוא מחזיק בערך שעתיים עם הסוללה הרגילה, זה עם מסך בבהירות מלאה ושימוש במשך כל הזמן הזה. אני מניח שבסטנדביי הוא מחזיק יותר.

פורסם
  • מחבר

ok אז אני מניח שזהו בערך.... אני מוריד לה עכשיו כמה רקעים ברזולוציה שיהיה לה וסוגר עוד כמה קצוות.

תודה רבה לך שוב... כמעט התיאשתי כבר מזה בלעדייך :-*

פורסם

dont mention it

שתהנה, זה מחשב מעולה למחיר שלו לדעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים