פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אז אתה הולך ובדוק איפה כן יש קליטה של נגיד איזה 20 אחוז (עדיף יותר ככה יהיו פחות בעיות) ושם אתה שם את הראוטר, מסובך אה?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר כן זה מסובך כי איפה שיש יותר קליטה זה מחוץ לבית ואני לא רוצה לשים ראוטר מחוץ לבית
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים שים את הראוטר הכי צמוד לחלון ואז עוד אחד במחסן.מה המרחק בין החלון למחסן? ולחדר שלך?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הסתכלתי קצת על אנטנות וממה שראיתי האנטנות שמוכרים לא בדיוק מתאימות לבחוץ.אני טועה ?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר הראוטר שבתוך הבית הכי קרוב שאפשר לחלון..אם אני ישים ראוטר בתוך המחסן הוא יצליח לשדר לבחוץ כי אין חלונות במחסן הוא אטוםחשבתי גם על לקנות כבל רשת ארוך שיתחבר לראוטר בבית שלי ולחבר אותו לראוטר נוסף שיהיה אצלי בחדר ואז ככה תהיה קליטה אלחוטית בכל החדר..זה אפשרי לעשות את זה?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים הרגת אותי עם הציור של העץ :lol: :lol: תודה על הקישור עם הגדלת התדר באמצעות פחית. (מגניב)
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים במשך כל הדיון הזה אף אחד לא זכר / שם לב שיש (כבר שנתיים) סטיקי על הארכת טווח אלחוט ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים זה מכוער, אני מנסה להציע לו פיתרון יותר אסטתי ;Dבכל מקרה, גם אם המחסן יהיה אטום, כל עוד הוא לא עשוי מאיזה גוש פלדה מזויינת בעובי של 2 מטר, אין שום בעיה שלא יהיו חלונות. אני בכלל מניח שהמחסן הוא מעץ,פלסטיק ואז גם איו שום בעיה
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר במשך כל הדיון הזה אף אחד לא זכר / שם לב שיש (כבר שנתיים) סטיקי על הארכת טווח אלחוט ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0ראיתי את זה אבל לפי מה שהבנתי הרשת תקלוט רק לאיפה שזה מכוון...ויש לי עוד מחשב בבית שצריך לקלוט את האלחוטי אז זה יצור בעיה..לגבי מה ששאלתי לחבר כבל לראוטר שלי לראוטר אחר שיהיה ממוקם בחדר שלי ואז אני יקלוט ממנו זה אפשרי?המחשן הוא מבטון בעובי 5 ס"מ זה ילקוט דרכו?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אם אתה רוצה להביא כבל מהראוטר של הבית... עד הראוטר שבחדר שלך... לא כדאי פשוט לחבר את המחשב לכבל במקום למות צעיר מקרינה?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר איזה קרינה יש בראוטר?ואני רוצה שיהיה לי אלחוטי בחדר כי זה מחשב נייד והוא לא תמיד באותו מקום...אני ינסה לקחת מחבר ראוטר ולשים אותו במחסן אם זה יקלוט אז נשאיר את זה ככה אם לא אני יחבר עם כבל ראוטר נוסף שיהיה אצלי
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים איזה קרינה יש בראוטר?ואני רוצה שיהיה לי אלחוטי בחדר כי זה מחשב נייד והוא לא תמיד באותו מקום...אני ינסה לקחת מחבר ראוטר ולשים אותו במחסן אם זה יקלוט אז נשאיר את זה ככה אם לא אני יחבר עם כבל ראוטר נוסף שיהיה אצליתגיד הבית שלך זה גינה ?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים לשים עוד נתב - צריך שיהיו שניהם בעלי WDS.במילא זה לא יעזור אם אין קליטה בחדר. אם הכרטיס רשת לא קולט באותו מקום, למה שהראוטר יקלוט?אנטנות בעלות Gain גבוה יותר, צריך כנראה שתיים. צריך לשפר גם את הקליטה וגם את השידור. לא תעזור הרבה עוצמת שידור טובה יותר אם כרטיס הרשת במחשב ישדר חזרה לראוטר, והוא לא יקלוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.