פורסם 2007 ביוני 2418 שנים שלום לכולם,אני עומד כרגע בדילמה לפני רכישת מחשב נייד, כמו כל איש מהמניין אני מבין דברים בסיסים בלבד בנושא מחשבים וכי אשמחלהתייעץ עם מביני עניין בנושא זה בכדי שלא התחרט על הקניה.לפני הכל אומר כי מצאתי המון מאמרים על מחשבים ניידים, הצלחתי להשכיל דבר או שניים על נושא הניידות של המחשביםממעבדים או סוגי תקשורת אלחוטית וכ'ד. הגעתי לדילמה בבחירה של 2 מחשבים- טושיבה לעומת אייסר (ACER).תפקוד: המחשב הנייד יתפקד כעבודה משרדית/פאן ז"א לצורכי אינטרנט,פתיחת איימילים,אופייס ומדי פעם אייסיקיו והורדת סרטפעם בחודש אם כי למחשב לא יכנסו משחקים ואני לא משחק בו, בשביל משחקים יש דברים אחרים.פרט קטן- יש העדפה ממש זניחה למחשב עם כרטיס קול טוב יותר, אשמח לדעת איזה מחשב הוא עם הכרטיס קול הטוב יותר....טושיבה: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8297014&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050031&id=1172881381600אייסר: Acerhttp://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8307922&type=product&productCategoryId=pcmcat112200050016&id=1173578013196התקציב הוא עד 750 דולר, כמו ששמתם לב.לסקרנים שביניכם המחשב הולך להגיע מארה"ב.נ.בתגובות מאנשים כאשר ביצעתי איתם שיחה חפוזה:"ללכת על האייסר, מחשבים שהוכיחו עצמם בשוק הנייד. נותנים תמורה למחיר.""ללכת על הטושיבה, האייסר לא פונקצייה לידו למרות שהנתונים של האייסר טובים יותר מפני שהלוח אםשכל הרכיבים יושבים עליו בטושיבה טוב יותר מהאייסר וכי בטושיבה תקבל מסך הרבה יותר טוב- בכל זאת טושיבה"הכל מצוטט מפיהם של אנשים- חיברתי הכל ובניתי משפט אחד.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים תראה תכלס הפרט כמעט זהה ..... טושיבה פשוט חברה עם יותר נסיון מ אייסר בניית המחשבים שלה היא יותר נכונה .היא גם חברה יותר אמינה צ אייסר.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אוקיי תודה לשניכם.ע"פ חיפושים בפורומים שונים ומציאת כתבות של מחשבים ניידים, השכלתי כמה דברים.הבנתי כי יש 5 סוגי מעבדים לאינטל, אני אתמקד ב-2:1) core duo 2) core 2 duo עכשיו יש לי מפרטים של 2 מחשבים, במפרט כתוב לי סוג מעבד:"Intel® Pentium® Dual-Core"ובמפרט השני כתוב לי, סוג מעבד:"Intel® Centrino® Duo"השאלה פה, אשמח לדעת בכל אחד מהמפרטים באילו מעבד מדובר, 1 או 2?דוגמא:"Intel® Pentium® Dual-Core" כוונתו למעבד מספר 2"Intel® Centrino® Duo" כוונתו למעבד מספר 1
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים בלינק הראשון יש לך לא את זה ולא את זה אלא יש לך moblie שהוא קצת יותר חסכוני בחשמל ( או משהו כזה ) ובלינק השני יש לך את מס' 1 ( שהוא אחלה מעבד )
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר בלינק הראשון יש לך לא את זה ולא את זה אלא יש לך moblie שהוא קצת יותר חסכוני בחשמל ( או משהו כזה ) ובלינק השני יש לך את מס' 1 ( שהוא אחלה מעבד ) "Intel® Pentium® Dual-Core" זה moblie? "Intel® Centrino® Duo" זה מעבד מספר 1?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים חחחחחחח על מה אתה מדבר זה לא מסובך ......... בלינק הראשון יש לך מעבד MOBILE לא זה לא פנטיום זה יותר טוב ובלינק השני יש לך centrino שזה על הכיף כיפק סבבה ?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר מצטער על הבורות אבל לפי מה שקראתי במאמרים רבים לאינטל יש 5 סוגי מעבדים:אינטל סלרון Mפנטיום Mcore duo Core Solocore 2 duo לא שמעתי/קראתי אפילו לא מאמר אחד עם מעבד של אינטל בשם "MOBILE" ו/או "centrino".
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים זה לא בדיוק מעבד אלא פלטפורמה תקרא בלינק הזה ...http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm?iid=process+laptop
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אפשר להבין מכל הסיפור הזה ש-"Intel® Centrino® Duo" מעבד טוב יותר וחדיש יותר מ-"Intel® Pentium® Dual-Core" .המסקנה נלקחה מאתר אינטל עקב ההסבר של שני המעבדים, אפשר לומר זה נכון?ההבדל בין המעבדים זה משהו זניח?כל השאלות נשאלות מפני שאני לא רוצה "להתבאס" שלקחתי את הטושיבה ולא את האייסר בגלל המעבדכי כמו שאתם יודעים, מחשב נייד לא ניתן להחליף לו מעבד. ככה שזה "נגעת-נסעת"
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר נא להוסיף תקציב לכותרת.אין סיבה להוסיף תקציב לכותרת, לא ביקשתי ממכם שתמליצו לי על מחשב ניידאלא נתתי לכם 2 דגמים ורציתי שתגידו לי מיהו הטוב בין השניים, התקציב שלי הוא 700$וזה גם לא משנה לכם הרבה כי לא רציתי שתביאו לי עוד מחשבים עד 700$!!ככה שחוש ההקפדה כנראה שלא תפס פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.