עבור לתוכן

Driver: Parallel Lines למחשב- הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

מישהו מוכן להעלות תמונה/ות?

פורסם

מישהו מוכן להעלות תמונה/ות?

פורסם

זה רק אני, או שאין אפשרות לעשות Print Screen במשחק?

פורסם

אנשים עדיין ממתינים פה לתמונות

פורסם

אין אפשרות מובנת במשחק לצילום מסך... אם מישהו יביא לי כאן איזה תוכנה לזה אז אני יעשה לכם ג'סטה...

נ.ב זה רק אצלי או שיש באג מוזר שלא רואים את הנשקים אצל הדמות ?

פורסם

אין אפשרות מובנת במשחק לצילום מסך... אם מישהו יביא לי כאן איזה תוכנה לזה אז אני יעשה לכם ג'סטה...

אז זהו, שאני צילמתי בעזרת תוכנה שעובדת מעולה כבר הרבה זמן - אבל משום מה לא נשמרו תמונות, כאילו יש חסימה מצילומי מסך.

זה רק אצלי או שיש באג מוזר שלא רואים את הנשקים אצל הדמות ?

ViTALITY, זאת הבעיה שלך. (ששש..)

פורסם

עם מי בדיוק אתה מדבר ? כי ViTALITY בחיים לא הגיב לתראד הזה....

בכל מקרה, זה משחק מעפן וממש אבל ממש לא ריאליסטי. המכונית (נהגתי רק בזאת שמקבלים) מאיצה מ0 ל80 מייל באיזה שתי שניות, מוזר מאוד....

וגם אם שוברים ימינה או שמאלה ולוחצים על החץ למטה (כאילו מאטים) אז המכונית עושה סיבוב של 180 (עוד יותר מוזר....)

בכללי השליטה והגראפיקה מעפנות- במיוחד הגראפיקה (מישהו אמר GTA3 ? )

הגראפיקה של הסרטונים דווקא נראית אמיתית (או שהיא שאמת אמיתית...)

צין אישי: 6 .

חבל על ה4 ג'יגה האלו.... (ובטח שעל ה200 ש"ח)

פורסם

ועל זה נאמר,המבין יבין...

אז זהו' date=' שאני צילמתי בעזרת תוכנה שעובדת מעולה כבר הרבה זמן - אבל משום מה לא נשמרו תמונות, כאילו יש חסימה מצילומי מסך.

[/quote']

אה הא... הבנתי אותך :smile1:

Ok נדאג לזה ;D

בקשר לSS ... מאוד מוזר , גם בכמה אתרים שבדקתי אין בכלל... אבל אם תעשו חיפוש בגוגל תמונות יהיה שם

בכל אופן הגרפיקה דווקא ממש נחמדה... לא מרשימה אבל מאוד חלקה קלה ונקייה... יותר יפה מ GTA:SA לדעתי

אבל מצד שני המשחקיות של GTA עדיין יותר טובה אבל אפשר להגיד שזה חיקוי הגון ששווה את זה

נ.ב המשטרה במשחק הזה היא ממש בדיחה... התרגלתי כבר לFBI והצבא ב GTA , כאן אני עושה משימות בכיף גם כשהמשטרה רודפת אחרי

פורסם

נ.ב זה רק אצלי או שיש באג מוזר שלא רואים את הנשקים אצל הדמות ?

הוציאו תיקון.

פורסם

שיחקתי במשחק בדיוק חצי שעה ועזבתי אותו לנצח.

ממש אכזבה.

חיקוי עלוב של GTA... וכל מילה מיותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים