פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אהלן אנשים מה אתם אומרים על המשחק: Driver: Parallel Lines שווה משהו? זה דרייבר אמור להיות טוב... מישהו יכול לספר קצת על הסידרה של המשחקים האלה מזה מגוף שלישי פעולה או רק מכוניות וכאלה?
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר ראיתי סירטונים המשחק נראה לא רע בכלל..... המשחק יהיה ברשותי תוך 5 שעות נקווה לטוב
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים הוא הגיע אלי כבר אבל עדיין לא היה לי זמן להתקין... אני מקווה שהוא אכן טוב ולא עלוב כמו הקודמים בסדרה
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים לא שיחקתי בקודמים שאני יכול לעשות השוואה. אבל המשחק בינוני מאוד.. מאוד מזכיר את GTA Liberty city , גרפיקה סבירה... המשחקיות עצמה לוקה טיפה בחסר, לקח לי זמן להתרגל להליכה\נהיגה,וכו'... המשימות עד כה (אני ממש בהתחלה) מפגרות... אבל אני אתן לו עוד צ'אנס וניראה מה הוא שווה.ד"א, בNFO היה רשום ששנת 1978 ואח"כ 22 שנים אחרי. כלומר שנת 2000... אבל משום מה ניראה כאילו זה באמת שנות ה70'..
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים יש לו את אותה אווירה של GTA3, אבל מבחינת משחקיות הוא לא מתקרב לקרסוליים של GTA. לא יודע, אני לא מצליח לאהוב את המשחק הזה. אולי כי אני רגיל לשחק בסידרת GTA?
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים תפסיקו לבלבל את השכלאחלה משחק , אחלה גרפיקה אני נהנה מאוד ותדעו שאני בררןשליטה קלה מאוד במכוניות ובאופנועיםמשימות מאוד מגוונות שיחקתי כבר 5 שעות ותאמינו לי שיש הפתעות במשחקמצלמה מאוד נוחה גם בתוך הרכב וגם מחוץ לרכבנראה יותר טוב מכל 3 הגיטיאיים ביחדרק חבל שאין מטוסים וכאלהתהנו !ומספיק עם הקטילות על המשחק הזה...
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר משחק נחמד + אבל למה לעזעזל היא אפשר לצלם במשחק הזה? יש לי משימה שהוא כותב לי ככה זה ממש בהתחלה: PASS THIS SPEED GUN AT 60 מה אומר לעזעזל? בבקשה תעזרו לי? תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים תעבור את המקום במהירות 60 ומעלה..מישהו יודע אם יש מפה במשחק? זה משגע אותי לעקוב אחר הסימנים הצהובים האלה..
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר מישהו יכול לפרט? מזאת אומרת לעבור תמקום ב- 60 ומעלה?יש לי שם מישהו אני צריך לדרוס אותו להרוג אותו יענו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.