עבור לתוכן

מאמר חשוב בנושא בריאות האוזן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דבר רשאון הרמקולים של הדיגים מופנים אל הקהל והם מאחורי הרמקולים.. ככה שהעוצמה שמגיעה אליהם הרבה יותר חלשה .. ודבר שני כן אם הוא שומע בפול ווליום הוא בטווח הרחוק\קרוב יהרוס לעצמו תאוזנים .. כמו כל אחד אחר שישמע בפול ווליום

פורסם

אין כמו להיות במועדון עם אטמים :)

שומעים את המוסיקה יותר טוב, עדיין מרגישים את הבאסים בגוף אבל שומרים על השמיעה בשביל לתפוס את היתושים הממזרים שיש בבית.

פורסם

דבר רשאון הרמקולים של הדיגים מופנים אל הקהל והם מאחורי הרמקולים.. ככה שהעוצמה שמגיעה אליהם הרבה יותר חלשה .. ודבר שני כן אם הוא שומע בפול ווליום הוא בטווח הרחוק\קרוב יהרוס לעצמו תאוזנים .. כמו כל אחד אחר שישמע בפול ווליום

אני יודע שכשדיג'יי מתקלט יש לו רמקול שמופנה אל כיוון הראש שלו, אבל זה בקטנה לא משנה.

בכל מקרה, אני גם מאלו שחולים על מועדונים...ואני הרבה שם, המאמר הזה נתן לי קצת חומר למחשבה...אפילו את הווליון באוזניות הורדתי חחחח.

תודה [=

פורסם

טוב בואו נעשה לכם קצת סדר..

הדיגיים הגדולים בעולם מבוטחים בביטוחי אוזניים מאוד יקרים - במידה ויקרה להם משהו הם מקבלים המון המון כסף.

בכל מועדון שמכבד את עצמו יש רמקול מוניטור לדי גיי - שעליו הדי גיי שולט מבחינת עוצמה + כמובן עוצמת האוזניות.

לתקלט בוליומים גבוהים זה לא בריא ומאוד מאוד מסוכן.

אני בעבר הייתי מתקלט ותמיד תמיד תמיד זה היה בווליומים סבירים ונמוכים.

תמיד דואגים שהרמקולים של הקהל לא יפריעו וישפיעו על הדי גיי.

יש רמות ויש רמות - חשוב לשמור על האוזניים

תופעת הטריטון - הצפצופים באוזניים אחרי הרעש - זה בעצם הזעזוע שהאוזן מקבלת עד שהיא מתרפא - הגוף זוכר הכל

בעתיד זה יחזור וישפיע ובגדול.

פורסם

תודה על ההסבר, אחלה [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים