עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב ביתי בערך ב 5.5-6

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד במחיר בערך 6000 כולל משחקים האם זה ריאלי בכלל ואיזה כדעי בתודה מראש

פורסם

בשביל מחשב למשחקים כבדים הסכום לא ראלי אם בכלל

בסכום הזה אתה מקבל מחשב שרק מתחיל להכיר משחקים

פורסם

אתה צריך להבין שמחשב נייד מעולם לא נועד למשחקים... החוליה החלשה שלו היא הכרטיס מסך שמשנה לשנה גדולים יותר ויותר גם למארזים של מחשב נייח

כך שבמחשב נייד זה בכלל בעייתי. המחשבים היחידים שיכולים להריץ משחקים בצורה טובה עולים מעבר ל 10k וגם זה לא משתווה למחשב נייח שאפשר להשיג במחיר הזה.

פורסם

יש אמת בדבריו ...

פורסם

יש לי כאן ליידי , מחשב ניייד של HP חדש , ומחשב נייח... אם אני מוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי 1950PRO אז הוא תופס 2/3 מהמחשב הנייד.

וזה עוד אחרי שהייתי צריך לשבור חלקים מהמארז שלי כדי שהוא יכנס... ואין לי עוד מארז סטנדרטי אלה אחד של TT קצת יותר גדול.

הבעיה היא שהטכנולוגיה לא מתקדמת מספיק וגם הכרטיסים המהירים ביותר לניידים הם עדיין כרטיסים בינוניים ומטה ביחס לאותו זמן בנייח.

מחשב נייד חזק יכול להפעיל משחקים בצורה טובה רק עם הדור הקודם של המשחקים ועם הדור החדש של כרטיסי המסך לניידים אך זה גם הדור הישן של הכרטיסים לנייחים

פורסם

נכון מאוד אני מסכים אם כל מילה ומילה ....אבל קח בחשבון שיש אנשים שמסתפקים במשחקים מהדור הישן והם לא גיימרים מטורפים אז הם כן יכולם להסתפק בביצועים של מחשב נייד .

קיצר הכל תלוי בדיוק במה עושים אם המחשב .

פורסם

כן, הכל תלוי בהרגלים והתחביבים... אני לדוגמה אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה , סימולטורים וFPS על הגרפיקה הכי גבוהה, כל שאפילו מחשב נייח חזק מאוד לא תמיד מסתדר עם זה

פורסם

אנ נגיד משחק רק WOW כל היום אז אין לי בעיה להסתדר עם מחשב נייד :jump:

פורסם

אני לא מכיר את WOW אבל לא נראה לי שתהיה בעיה איתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים