פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יש לי רעיון...לא יודע אם שמתם לב, אבל בצד שמאל למטה אפשר להצטרף/לפתוח קלאן.אז מה דעתכם לפתוח קלאן של הזון?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים עוד לא ממש הבנתי איך אני לוקח את הבגדים של האנשים ואני יורה די חרא אבל! זה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם, כל כך הרבה אנדרלנין פיי איזה כיף 8)
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים עוד לא ממש הבנתי איך אני לוקח את הבגדים של האנשים ואני יורה די חרא אבל! זה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם, כל כך הרבה אנדרלנין פיי איזה כיף 8) אתה מתקרב לאוייב שמת. אמור להופיע לך כזה יד.. אתה לוחץ F והוא יחליף לך את הבגדים לשלו... זה מגניב... ניסיתי את זה, האוייב לא מזהה אותך ד"א Being a Good Newbie ד"א 2 תרשמו את הכינוי שלכם שנוכל לזהות אחד את השני אם במקרה ניכנס לאותו השרת... שלי IlanF
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים זה יותר ויותר נשמע כמו ET המקורי, אפילו עם השליטה, שההבדלים הם בעיקר במנוע של המשחק וב"עלילה" שלו (לא מדינות הציר כנגד בעללות הברית אלא בני אדם נגד חייזרים)..ד"א, את המתחזים האלה אפשר לזהות עם הנשקים. לפחות ב-ET אפשר היה ככה (:
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אתה יכול לזהות אותם אם הם נדבקים אליך ושולפים סכין לא נראה לי שאפשר לזהות אותם דרך הנשקים (הוא החליף לי גם את הנשק)
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לא הבנתי יש סידקים או אין?נכנסתי לכאןhttp://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/static/temp_closed.aspxורשום שההכרזה האחרונה הייתה ב24?!?מה לעזאזל נסגר פה
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים טוב תהנו חברה ניראה מישחק טוב מי שיש לו CD KEY מיותר או שנימאס לו מוזמן לשתף
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים דיי אי אפשר לשחק עם הלאגים האלו יש מישהו עם חיבור של 1.5MB שהמשחק עובד לו בלי לאגים?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יש לי בהרבה מאד שרתים פינג של 180+- ואפשר לשחק כמו גדול (רק שיש לי חרא של קבוצה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לא שיחררו קבצי הרצה של הבטא? שיפתחו שרתים ישראלים על יעודיים בישראל ואם לא אז אפשר לקחת שרת יעודי עם Windows Xp להתקין שם את המשחק ולפתוח שרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.