פורסם 2007 ביוני 2418 שנים חחחח... איכשהו זה התנתק לי בFP והוא הראה לי את אותו הדף שצריך להרשם ועדיין לא מחלקים KEY :lol:
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים אני נרשם עכשיו הורדתי ת זה כבר בבוקר.עריכה:סיימתי להתקין, מעלה תמונות בקרוב.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים למי אכפת?המשחקיות גדולה, מי חשב על rogue בFPSים?!1) להרוג אוייב2) להתחפש אליו3) לדקור אוייב אחר בגב4) לחזור על סעיף 3 עד שאיזה אידיוט מהקבוצה שלך יהרוג אותך בטעות...
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים תגידו במקרה למישהו יש CDKEY מיותר או CDKEY כלשהוא להביא לי ? ?ניסיתי לקחת כמה KEYS, אבל זה שלח לי את אותו הקוד לאותו אימייל שרשום לי בחשבון בלי קשר לאימייל שרשמתי אחר כך...
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מצטרף, אם למישהו יש KEY שהוא מוכן לוותר עליו, אשמח לקבל..למי אכפת?המשחקיות גדולה, מי חשב על rogue בFPSים?!1) להרוג אוייב2) להתחפש אליו3) לדקור אוייב אחר בגב4) לחזור על סעיף 3 עד שאיזה אידיוט מהקבוצה שלך יהרוג אותך בטעות...הדברים האלה קיימים גם ב-ET המקורי..
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים סוף סוף סיים לי להוריד, התקנתי, ומה אני רואה? כל הסרברים מלאים ואיפה שיש סרבר עם קצת שחקנים (2-3) פינג ענק יש למישהו איזה המלצה לסרבר עם פינג נמוך אבל לא מפוצץ בשחקנים?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אני אשמח לא הבנתי איך לוקחים משם CD-KEY אם אפשר עוד.. בכל מקרה הייתי רוצה לבדוק איך הוא נראה ולהעלות כמה תמונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.