עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט הזה 5K

Featured Replies

פורסם

זכרון 1GB DDR2 800MHZ

מארז עם USB קדמי ללא ספק

לוח אם MSI P965 NRO F 7.1 GLAN

צורב DVD הכי פשוט שיש

מעבד E6600

ספק 12CM FAN 500W REAL EZCOOL

כרטיס רשת וקול OB

כרטיס מסך MSI NX8800GTS ST2 320MB EOC

מקלדת מולטימדיה ועכבר 5 לחצנים

אחריות על המקלדת והעכבר שנה מעבד וRAM כל החיים והשאר שלוש שנים

מה אתם אומרים זול/יקר טוב /לא טוב?

פורסם

אם המפרט למשחקים הייתי אומר שהוא כלל לא משתלם..

פחות יותר זה מה שהייתי הולך עליו :

AMD Athlon64 2x 4800 AM2 מאבד

ASUS M2NE AM2 לוח אם

OCZ 667 2048 (1024x2) זיכרון

Geforce 8800GTS 320MB 320BIT כרטיס מסך

WD 250GB AAKS דיסק קשיח

NZXT Trinity מארז

Liberty 400W ספק כוח

פורסם

לפותח הדיון..הנה מפרט שטוב בהרבה ממה שרצית לקחת...מעבד "יותר חלש" (בכוונה במרכאות כי זה ממש לא ועם OC קטנטן אתה מגיע לאותה רמה)

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1093

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤650

כרטיס מסך:

SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1683

דיסק קשיח:

WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤312

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤210

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤390

מארז:

NZXT TRINITY w/o PSU ¤317

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤141

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤415

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5177

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

מה הרבה יותר טוב במפרט שלך הגיגה ראם יותר כי בהבדל הזה של 177 יכולתי להוסיף עוד גיגה לא רציתי כי בנתים זה לא הכרחי ומתישהו אני יקנה עוד גיגה

פורסם

ההבדלים הם: לוח הרבה יותר טוב ספק הרבה הרבה יותר טוב בצורה שלא ניתן לתאר אפילו...מארז מאוד איכותי צורב DVD לא "הכי פשוט" אלא מאוד איכותי..

לפי זה שכול החלקים הם MSI אני יכול לחתום שהמפרט מאייבורי....אם בא לך לזרוק 5K על חלקיפ פשוטים בזמן שאתה יכול לקחת את המפרט שנתתי לך ולקחת חלקים איכותיים בכמה וכמה רמות יותר אז בבקשה...זרוק את הכסף שלך..לא באתי להיתווכח איתך באתי לעזור לך כי חבל על הכסף שלך...ההחלטה הסופית היא שלך

פורסם

המפרט של M.L הוא הכי טוב שתוכל להשיג לשימושים שלך בתקציב שלך. קח אותו בלי לחשוב פעמיים, מפרט מעולה ביותר.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם לא כל כך יותר טובובנוגע לספק אמרו לי שהוא אמור להחזיק את המערכת בלי יותר מדי מאמץ זה נכון או לא כמה W הוא מפיק באמת? וכמה המערכת צריכה?

וכן המפקט מאיבורי וכן אני יודע מה אתץה הולך להגיד לי עכשיו אז בבקשה תחסוך את זה לשנינו

פורסם

לא יגיד לך כלום על אייבורי כי אין לי כוח גם להתחיל....

רק דבר אחד...מי שאמר לך שהלוח 965P DS3 ושליברטי 400W לא משו הוא הבנאדם הכי אדיוט שראיתי בעולם וכדאי שתפסיק מיד להקשיב לייעוץ שלו בנוגע למחשבים..

ליברטי 400W מחיזק מערכת עם מעבד מרובע ליבות ו8800GTX. אתה רוצה להגיד לי שהוא לא יתמודד עם המפרט שעשיתי לך? צר לי להגיד אם כן שאתה לא שפוי!

בקשר ללוח...אין לי כוח לפרט אפילו...לוח מצויין מכול בחינה שיותר טוב מהMSI שהציעו לך בכמה וכמה רמות....

לא באתי להיתכווח איתך...כמו שכבר רשמתי לך...באתי לעזור לך...לא רוצה?! אל תקשיב תעשה מה בראש שלך...תזרוק 5K לחינם....תעשה מה בראש שלך..שורה תחתונה: כסף שלך וחבל שלא תקבל בו את הטוב ביותר שאפשר להוציא

פורסם
  • מחבר

1)בנוגע לספק לא הבנת למה התכווניתי אני יודע שהליברטי יותר טוב אבל אם אני לא חייב אני לא רוצה להוציא עליו כסף

2)אני גם יודע שהלוח אם שלך יותר טוב אבל אני אסמךאם תסביר לי למה אובאיזה הפרש

3)אני צטר שהכעסתי אותך שאנשים העולם בטוחים שכל רכיב של MSI הוא חרא רק כי איבורי מיאבאים אותם

4) נמאס לי גם שכל העולם בטוח שאיבורי זו רשת כזו גרועה ושלא תבין אותי לא נכון אני בטוח שהם לא משהו אבל גם בטוחשהם לא גרועים כמו שכל גימר ממוצע חושב

5) ובכל זאת תודה על העזרה עד עכשיו

פורסם

מתוך ניסיון מר מאוד שלי עם אייבורי ועם MSI אני יכול להגיד לך בוודאות MSI ביחס לג'יגבייט פחות טובים...היו לי שני לוחות של MSI ושניהם אחרי שנה וחצי-שנתיים נישרפו ויש לי לוח של ג'יגבייט מלפני 4 שנים שעוד עובד בלי הפסקה...

אין על מה בקשר לעזרה בשביל זה בניתי לך מההתחלה מפרט...בוא נגיד ככה שכמו שרשמו לך פה...המפרט שנתתי לך זו התמורה הכי טובה שתוכל לקבל לכסף שלך וחבל שתיקנה במקום שלא נותן לך את התמורה לכסף שלך...

אני לא יתחיל לפרט על כול דבר למה הוא יותר טוב...באת לפורום לבקש עזרה...אני עוזר לך..ואני עושה את זה בכיף...אני אומר לך שהלוח יותר טוב ויש מיליון סיבות למה..קבלים יותר עמידים...הוא תומך במעבדים של הדור הבא ככה שהוא משאיר לך אופציות לשדירוג עתידי...בקיצור הוא יותר טוב...

בקשר לספק...אל תיקח את מה שהציעו לך..ספק גרוע והיה לי איתו גם ניסיון (אני טכנאי מחשבים) ספק גרוע לא יציב אם אתה משקיע 5K כדאי שיהיה ספק טוב ואמין...

אין לי שום סיבה שבעולם להביא לך חלקים לא טובים או מפרט רע...סך הכול חבל על הכסף...תאמין לי...

פורסם

M.L

אני הייתי מציע לו לקחת את Q6600 עם 8800 320 mb

שיחכה ל22 ליוני שיביא מעבד פי 2 יותר חזק ככה שהמישחקים יעבדו לו חלק בלי בעיות בעתיד .. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים