עבור לתוכן

עזרה למשתמש Oranili בקשר לבעיות חמורות עם הX1950PRO!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמה בולשיט נאמר פה, ללא תקדים.

אורן, בבקשה לך לרוני, סע אליו או לחבר אחר ותבדוק אצלו את הכרטיס על הליברטי 400WAT ומשם נראה איך נמשיך, בינתיים עד שאורן לא יבדוק את הכרטיס\ספק על מחשב אחר אין מה להוסיף בדיון הזה!!!

• תגובות 83
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שטויות נאמרו פה...

ה ליברטי 400W לא יותר חזק מספק "400W" הוא מספק 400W לא יותר מזה.

הוא יכול להחזיק כרטיסי מסך כמו ה GTS בגלל שיש לו 2 מסילות שמספקות 12V לעומת ספקים ג'נרים

שיש להם רק מסילה אחת של 12V מה שלא מאפשר להם להחזיק ביציבות כרטיסי מסך כמו ה 8800 GTS שדורשים 2 מסילות של 12V.

פורסם

העניין הוא לא כמות המסילות אלא החוזק שלהן.

והדיון על ספקים נסגר עכשיו, מי שימשיך יקבל אזהרה.

פורסם

והינה הוחכה שתשים סוף לוויכח הזה.

RADEON X1950 PRO core (580MHz)

256MB GDDR3 onboard memory (1400MHz)

Windows Vista 3D environment Support

36 pixel shader processors

256-bit Memory Bus

PCI Express x16 / CrossFire support

Pixel Shader Version 3.0

Video Acceleration of: MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264

Dual DVI

Video-In and Video-Out

ואם אתם חושבים שערכתי,אז בבקשה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6461

התדר של הזכרון כן משתנה בפי 2 ממה שהוא ב2D.

מ700 ישר ל1400.

יש משחקים שהדרייבר של הכרטיס מזהה את המנוע הגרפי של המשחק ולא מכפיל את הMHZ אלה רק עם משתמשים בAAX4 או כמה שיש במשחק כדיי שהביצועים ישראו כמו בAAX0.

זו לא הוכחה של כלום . הדבר היחיד שזה מוכיח זה שאתה ו FF10 לא מבינים כלום בחומרה..

בגלל שמדובר בזכרון DDR (לא משנה כרגע 1 2 או 3) התדר האפקטיבי שלהם מוכפל. זה לא שהתדר משתנה , הזכרון פשוט יכול להעביר כפול מידע על כל תזמון שעון בודד שלו.. ומכאן שמו - DOUBLE DATA RATE .

אפשר לקרוא את נתון התדר הבסיסי של זכרון (בכרטיס שלנו ה X1950PRO התדר יהיה 690MHZ או שאפשר גם לקרוא את הזכרון בתדר האפקטיבי שלו שהוא בדיוק כפול 2 - 1380MHZ . אין כאן שום קשר לOC שהכרטיס עושה לעצמו או שתדר הזכרון משתנה בין מצבים או שכשמשתמשים בפילטרים הכרטיס ממהיר את הזכרון של עצמו..

אז תפסיקו כבר לדבר שטויות !! שניכם!! כי זאת כבר פשוט חוצפה להטעות אנשים תמימים שקוראים את הבולשיט שאתם רושמים .. שורה אחרי שורה..

*לגבי ORANILI , אורן, אח שלי, תתחיל כמו שאמרו לך וגם כמו שאני כבר המלצתי לך בעבר בתהליך אלמינצייה של בעיות.. אתה חייב להשיג עוד מחשב של חבר ותתחילו להחליף רכיבים עד שתראה מה עוזר ומה לא..

פורסם

זו לא הוכחה של כלום . הדבר היחיד שזה מוכיח זה שאתה ו FF10 לא מבינים כלום בחומרה..

בגלל שמדובר בזכרון DDR (לא משנה כרגע 1 2 או 3) התדר האפקטיבי שלהם מוכפל. זה לא שהתדר משתנה , הזכרון פשוט יכול להעביר כפול מידע על כל תזמון שעון בודד שלו.. ומכאן שמו - DOUBLE DATA RATE .

אפשר לקרוא את נתון התדר הבסיסי של זכרון (בכרטיס שלנו ה X1950PRO התדר יהיה 690MHZ או שאפשר גם לקרוא את הזכרון בתדר האפקטיבי שלו שהוא בדיוק כפול 2 - 1380MHZ . אין כאן שום קשר לOC שהכרטיס עושה לעצמו או שתדר הזכרון משתנה בין מצבים או שכשמשתמשים בפילטרים הכרטיס ממהיר את הזכרון של עצמו..

אז תפסיקו כבר לדבר שטויות !! שניכם!! כי זאת כבר פשוט חוצפה להטעות אנשים תמימים שקוראים את הבולשיט שאתם רושמים .. שורה אחרי שורה..

*לגבי ORANILI , אורן, אח שלי, תתחיל כמו שאמרו לך וגם כמו שאני כבר המלצתי לך בעבר בתהליך אלמינצייה של בעיות.. אתה חייב להשיג עוד מחשב של חבר ותתחילו להחליף רכיבים עד שתראה מה עוזר ומה לא..

מכפיל את עצמו ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: זה כבר פעם שנייה שאתה מצחיק אותי

אני רוצה רק להגיד משהו אחרון על ספקים :

400W נקי = 400 וואט = 500 ש"ח

400W פשוט = 360 וואט (בערך) = 200 ש"ח

פורסם

אני רוצה רק להגיד משהו אחרון על ספקים :

400W נקי = 400 וואט = 500 ש"ח

400W פשוט = 360 וואט (בערך) = 200 ש"ח

ff10, אתה מקבל אזהרה על התעלמות מהבקשה שלי להפסיק את הדיון על ספקים, זוהי האזהרה הראשונה שלך ובשלישית אתה תורחק/תושתק.

פורסם

DOUBLE DATA RATE = שליחה וקבלה גם בנפילות מתח (בנפילות שעון )

מה זה קשור להכפלה ?

פורסם

איזה דיון של כיתה א' :yelclap: :'(

פורסם

הדיון הזה הדרדר לגמרי ופותח הדיון כבר קיבל את כל ההצעות האפשריות, סימון יש לך מזל שאתה לא מקבל אזהרה על ספאם.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים