פורסם 2007 ביוני 2318 שנים איזה משחקים? גם לי יש משחקים וגם די משחקים דפוקים כמו כלבי השמור שיש לי שם FPS נמוך איאפשר לשחק במשחק . והמשחק הזה בכלל לא כבד. לכן אמרתי זה רק הכרטיס תאמינו לי. אני החלפתי זכרונות לוח אם וכרטיס מסך. והספק שלי זה ליברטי 400 והוא מספיק. לכן אמרתי שרק ישים את הכרטיס שלו אצל חבר ויראה מה הולך שם ואז ידע למסקנה מה הבעיה.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אני אלעד שזה קרוב ל פתח תקווה והוא קרית גת לא הכי רחוק ולא הכי קרוב חחח. תשמע גם אני הייתי צריך ללכת אליו לשים את הכרטיס שלי אצלו למה לי יש בעיה של AA וצלליות חח .AA לא חלק מספיק והצלליות גם. יש משחקים שזה טיפה ולכן לא הכי מפריע אבל יש משחקים שזה מעצבן ואל תגידו לי דרייבר או לשחק עם ההגדרות חח למה אני כבר חצי שנה עם הבעיה הזאת הכל ניסתי. לכן כמעט למסקנה יוצא שהלוח אם הוא זה שעושה תבעיה הזאת לכרטיס מסך אי תאימות או משהו כזה.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה ?הכרטיס לא מקבל את כמות החשמל שהוא צריך ובגלל זה יש לו ירידת FPS חדה הוא לא עובד במלוא הכוח שלו !!!!
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים למה אתה חושב שהוא לא מקבל מספיק מתח ? מאיפה לך המידע הזה ?הספק שלו מספיק למערכת שלו אם הוא תקין.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים על סמך מה החלטתה שספק של חברת HEC 400W לא מחזיק X1950??לא שHEC כזו חברה מעולה אבל היא בטוח לא גנרית אין כאן ספק
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר אני שומע המון תלונות ממשתמשי X1950PRO בזמן האחרון, משהו פה לא מסתדר לי צריך לפתוח STICKY בנושא הבעיות של ה1950PRO.באשר לנושא של ORAN יש רק דרך אחת לגלות אם זה הספק או לא, שיבדוק אצל חבר תכרטיס ולראות איזה FPS יש ושיעשה SWAP בספקים אח"כ לראות אם אכן הספק הוא הגורם, צריך לעשות אלימנציה לכל אלמנט פה.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר מפה והילך זאתי בעיה שלהם!!! אם הם רוצים להיות במצב של R.I.P לתמיד, זה כבר תלוי בהם אבל תמיד ניתן לעשות PHENOM RESURRECTION, פשוט תקשיבו לפתרונות.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אחי אתה חושב שלא ניסיתי אותו ? ... לא עזר .. אותו דבר אני חייב לציין שהמהיריות שלי הם :Graphics Card Manufacturer Powered by ATI Graphics Chipset Radeon X1950 Pro Device ID 7280 Vendor 1002 Subsystem ID 2890 Subsystem Vendor ID 18BC Bus Type PCI Express Current Bus Setting PCI Express x16 BIOS Version 009.013.001.013 BIOS Part Number 133-A999B1A-101 BIOS Date 2006/11/02 Memory Size 256 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 574 MHz Memory Clock in MHz 689 MHz Primary Display Yes אתה חושב שזה עוזר שאתה רואה שהMEMOREY CLOCK הוא 689MHZ??שאתה משחק עם פילטרים זה צריך להגיע ל1400MHZ,מאיפה לך לדעת אם זה מגיע לזה?אולי זה עולה עד 1000 או 1200 או שזה לא עולה בכלל במשחקים מסויימים.הסיבה לכך יכולה ליהיות אחת הסיבות שכמה חבר'ה ציינו פה,וגם מה שאני אמרתי.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אוקי אז אני פירמטתי את המחשב אתמול ! ולא היה שום דבר שונה ... אז זה רק הספק כנראה יום שני או שלישי אני יסע לרוני לבדוק את הכרטיס אצלו במחשב ... אבל גם אני חושד בספק ! כי גם לרוני יש ספק של LIBERTY 400W... אז יש נפילת מתח מה ש FFD אמר.. מה אתם אומרים?
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אתה חושב שזה עוזר שאתה רואה שהMEMOREY CLOCK הוא 689MHZ??שאתה משחק עם פילטרים זה צריך להגיע ל1400MHZ,מאיפה לך לדעת אם זה מגיע לזה?אולי זה עולה עד 1000 או 1200 או שזה לא עולה בכלל במשחקים מסויימים.הסיבה לכך יכולה ליהיות אחת הסיבות שכמה חבר'ה ציינו פה,וגם מה שאני אמרתי.אתה מצחיקברור לך שהכוונה ב689MHZ היא לתדר DDR ולא התדר האפקטיבי? ליתר בטחון בדקתי את הנושא ואני יכול לאשר: X1950PRO תוצרת Gecube יושב קבוע על אותם קלוקים. 2D...3D...זה לא משנה. אצלי זה 575/693 בסטוק, מספר שכמובן יכול להשתנות בין גירסאות AGP לPCI-E.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אתה חושב שזה עוזר שאתה רואה שהMEMOREY CLOCK הוא 689MHZ??שאתה משחק עם פילטרים זה צריך להגיע ל1400MHZ,מאיפה לך לדעת אם זה מגיע לזה?אולי זה עולה עד 1000 או 1200 או שזה לא עולה בכלל במשחקים מסויימים.הסיבה לכך יכולה ליהיות אחת הסיבות שכמה חבר'ה ציינו פה,וגם מה שאני אמרתי.עוד פעם אתה עם השטות הזאת !!??חאלאס רד מזה ! תדר זכרון לא מתשנה !! תדר זכרון זה דבר קבוע בכרטיס מסך ואין לו שינוי בין המצבים השונים. זה לא כמו תדר ליבה שבחלק מהכרטיסים משנה את המהירות בהתאם למצב.. וראבאק , מה קשור הקטע עם הפילטרים בכלל לשינוי התדר ?? מאיפה באת עם זה?*עריכה - אני רואה שכבר הגיבו שניה לפניי בעניין הזה..דניס , תגיד פה משהו.. חחח
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים עוד פעם אתה עם השטות הזאת !!?? חאלאס רד מזה ! תדר זכרון לא מתשנה !! תדר זכרון זה דבר קבוע בכרטיס מסך ואין לו שינוי בין המצבים השונים. זה לא כמו תדר ליבה שבחלק מהכרטיסים משנה את המהירות בהתאם למצב.. וראבאק , מה קשור הקטע עם הפילטרים בכלל לשינוי התדר ?? מאיפה באת עם זה? *עריכה - אני רואה שכבר הגיבו שניה לפניי בעניין הזה.. דניס , תגיד פה משהו.. חחח תדר זכרון לא משתנה ? :lol: עזוב כבר אין לי כוח להסביר פה דברים תסתכלו עם איזה ספק הוא מפעיל את הכרטיס : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 זה אפילו לא 400W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.